Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondta ezeket anyum? és...

Miért mondta ezeket anyum? és mit csináljak, hogy többet ne mondja?

Figyelt kérdés

Annyira rossz érzés az,hogy mindenki előtt éget anyum.Azzal éget,hogy én milyen sápadt vagyok,meg mindig azt mondja,hogy úgyis beteg leszek.Mindig azzal szekál,hogy miért nem megyek ki.Tegnap is kitakarítottam neki,mindig amikor kéri,segítek neki..mindent megteszek,amit mond,és néha azt is,amit nem mond.A tegnapi takarítást meg elmosogatást se mondta.Még csak észre se vette,hogy minden tiszta,nekem kellett mondani,hogy nézzen körül.Nem értékeli,amit csinálok.Túl szoros pórázon fog sajnos.A barátnőm is mikor itt aludt,akkor azt is mondta,hogy ilyen meg olyan,és hogy ne nagyon aludjon itt.Mert ő neki nem szimpatikus.De hát az én barátnőm,nekem kell,hogy szimpatikus legyen.Másrészt szeretnék már önállósodni.Ő ezt meg nem hagyja.Egyszerűen megfojt az aggódásával.Ez abban nyilvánul meg,hogy mindent felhoz nekem a szobámba.Ezért nem is haragszok,de én is tudok kaját csinálni magamnak.Annyi probléma van,mert folyamatosan csak szid,de semmit sem értékel.:/

Nekem nem az a bajom,ha nem enged el sehova.. nekem már ilyen gondjaim vannak.Ma is annyira megbántott:(

15/L

2011. jún. 18. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
csak félt,mert szeret,és próbál óvni mindentöl ami árthat.Beszélgess el vele ezekröl,mond el ezeket neki is,hátha kicsit engedékenyebb lessz.És ne vedd nagyon a szivedre,gondolj arra,hogy ha te lennél az ő helyébe lehet ugyan igy féltenéd a lányod.
2011. jún. 18. 21:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Félteném persze,de..:/ olyan rossz,hogy ennyire szoros pórázon tart.Hihetetlen.Most beszélt vele egy barátnője erről,de ő továbbra is erőltette a dolgokat.:(

Nem fogja ezt soha abbahagyni..:/?

2011. jún. 18. 21:29
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Olyan, de olyan rossz neked... Olvass el pár kérdést a témában, hogy megtudd, mi az, ami valóban rossz, nehéz, borzalmas. És, akkor talán nem panaszkodsz olyasmi miatt, aminek sok-sok gyerek örülne.
2011. jún. 18. 21:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Amelyik gyerek ennek örülne,az nem épp normális gyerek.

Szeretnék nagyobb teret magamnak.

2011. jún. 18. 21:32
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
Hány és hány gyerek van, akire fütyülnek a szüleik! Soha nem érdekli őket, hogy mi van vele, van-e ennivalója, tanul-e, vagy kallódik valamerre. És ezek még a jobb esetek, az ijesztőbb családi dolgokat inkább nem is részletezem neked.
2011. jún. 18. 21:37
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Beszélj vele. Amúgy tényleg pár gyerek örülne ennek. Az én anyum alig van itthon, pedig jó lenne. Már nem is emlékszem mikor beszéltem vele utoljára :(
2011. jún. 18. 21:38
 7/9 A kérdező kommentje:
Jah,nekem azért is nehéz mert alkoholista apám van.:(
2011. jún. 18. 21:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor pláne. Ott az anyukád aki ugyan erős pórázon tart, de vigyáz rád. Beszéld meg vele, hogy téged mi bánt. Egy próbát megér.
2011. jún. 18. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam ezerszer meg kétezerszer,de .. sosem enged többet.
2011. jún. 18. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!