Az ilyen férfiak változni fognak?
Az olyan férfi aki sokat foglalkozik magával a testével, ezt várja a barátnőjétől is. Számára a leglényegesebbek a külsőségek és a szex. Valaha változni fog?
Hogy lehet egy ilyen férfival párkapcsolatban élni?
Ma nem mondod meg senkiről hogy ki a k*rva.
Én ismerek egyszerű 3műszakban dolgozó csajt aki visszahúzódó mégis Ő b*szik a legtöbbször, a másik lány ismerősemmel ellentétben aki visszahúzódó mégis olyan jól néz ki h még a s*ggét is ki lehetne nyalni.
Aki lator annak 50 év felett lesz csak végleges kapcsolata, előtte meg kefél örökké, mellette kondizik
Az ilyeneket agyon lehetne ütni, sok kéjenc k*csög
Nem lehet kapcsolatba élni ezekkel, és ne is akarj hacsak nem vagy te is nagy k*rva
Elhiszem ha a pénzével csábít magához akkor félig a markában vagy, ezt kell elutasítani
22/F
Aki lator annak 50 év felett lesz csak végleges kapcsolata, előtte meg kefél örökké, mellette kondizik
Ezzel nem értek egyet. Nem feltétlenül az szingli 50 évesen, aki lator és nem is feltétlenül egy bájgúnár az illető.
15:55 Pénzével csábít magához? Én ilyet nem mondtam! Olyat sem, hogy k*rva lennék.
Vágynék kapcsolatra, de nagyon válogatós vagyok! Mégegyszer mondom én is kondizom, figyelek a megjelenésemre, táplálkozásomra stb. (És nem k*félek össze-vissza ezt mind magam miatt teszem, mert így érzem jól magam)
És nem tehetek róla, de nem vonzanak az olyan férfiak akik nem foglalkoznak magukkal elhanyagoltak stb.
A problémám abból áll, hogy én komoly kapcsolatot tervezek velük aztán kiderül hogy ők erre alkalmatlanok csak a szexel és magukkal vannak elfoglalva.
Az érdekelne, hogy van-e valakinek ilye tapasztalata illetve, hogy változnak-e az ilyen típusu férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!