Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen férfiak változni fognak?

Az ilyen férfiak változni fognak?

Figyelt kérdés

Az olyan férfi aki sokat foglalkozik magával a testével, ezt várja a barátnőjétől is. Számára a leglényegesebbek a külsőségek és a szex. Valaha változni fog?

Hogy lehet egy ilyen férfival párkapcsolatban élni?

2011. jún. 18. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ma nem mondod meg senkiről hogy ki a k*rva.

Én ismerek egyszerű 3műszakban dolgozó csajt aki visszahúzódó mégis Ő b*szik a legtöbbször, a másik lány ismerősemmel ellentétben aki visszahúzódó mégis olyan jól néz ki h még a s*ggét is ki lehetne nyalni.

Aki lator annak 50 év felett lesz csak végleges kapcsolata, előtte meg kefél örökké, mellette kondizik

Az ilyeneket agyon lehetne ütni, sok kéjenc k*csög

Nem lehet kapcsolatba élni ezekkel, és ne is akarj hacsak nem vagy te is nagy k*rva

Elhiszem ha a pénzével csábít magához akkor félig a markában vagy, ezt kell elutasítani

22/F

2011. jún. 18. 15:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Aki lator annak 50 év felett lesz csak végleges kapcsolata, előtte meg kefél örökké, mellette kondizik

Ezzel nem értek egyet. Nem feltétlenül az szingli 50 évesen, aki lator és nem is feltétlenül egy bájgúnár az illető.

2011. jún. 18. 15:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Lehet egy férfinak olyan teste , mint egy görög félistennek hozzá olyan potenciája, hogy xxxl es producerek térden állva könyörögnének neki , hogy írja már alá azt a szerződést, ez akkor is kevés egy partnerkapcsolathoz.
2011. jún. 18. 16:11
 14/15 A kérdező kommentje:

15:55 Pénzével csábít magához? Én ilyet nem mondtam! Olyat sem, hogy k*rva lennék.

Vágynék kapcsolatra, de nagyon válogatós vagyok! Mégegyszer mondom én is kondizom, figyelek a megjelenésemre, táplálkozásomra stb. (És nem k*félek össze-vissza ezt mind magam miatt teszem, mert így érzem jól magam)

És nem tehetek róla, de nem vonzanak az olyan férfiak akik nem foglalkoznak magukkal elhanyagoltak stb.

A problémám abból áll, hogy én komoly kapcsolatot tervezek velük aztán kiderül hogy ők erre alkalmatlanok csak a szexel és magukkal vannak elfoglalva.

Az érdekelne, hogy van-e valakinek ilye tapasztalata illetve, hogy változnak-e az ilyen típusu férfiak.

2011. jún. 18. 16:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem porbalj egy ferfit, vagy akrkit megvaltoztatni. Sot, meg ne is probald kivarni hogy hatha megvaltozik. Vagy elfogadod ugy ahogy van, vagy keresel masikat. Nagyon kifaradnal a varakozasba.
2011. jún. 18. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!