Az olyan férfi aki sokat foglalkozik magával a testével, ezt várja a barátnőjétől is. Számára a leglényegesebbek a külsőségek és a szex. Valaha változni fog?
Hogy lehet egy ilyen férfival párkapcsolatban élni?
Szerintem sehogy...Nagyon gáz ha valakinek csak ez a legfontosabb az ilyen emberek szánalmas metroszexuálisak!:/
2011. jún. 18. 15:16
2/15 anonim válasza:
Dugtok, közben keresel egy normális pasit.
2011. jún. 18. 15:17
3/15 anonim válasza:
Utolsó szerinted mindenki egy utolsó ribanc?
2011. jún. 18. 15:19
4/15 anonim válasza:
Itt nem az a kérdés hogy lehet vele párkapcsolatban élni, hanem az hogy keveredtél vele párkapcsolatba.
2011. jún. 18. 15:20
5/15 anonim válasza:
Gondolom fiatal. Majd benő a feje lágya. Akit csak ez érdekel, az szerintem a szexben sem lehet a legjobb. Szóval én még szexkapcsolatot sem kezdenék vele.
2011. jún. 18. 15:21
6/15 A kérdező kommentje:
Számomra is fontosak külsőségek, sokat foglalkozom magammal és ezt várom a páromtól is.
Csakhogy nekem egy párkapcsolat sokkal többről szólna mint egy jó szex. És ez már nem az első elet, hogy rosszul választottam!
Kezdem feladni a reményt.
2011. jún. 18. 15:23
7/15 anonim válasza:
Na de a jó szex pont attól jó, hogy túlmegy ezeken a dolgokon. Szóval egy olyan férfi, aki nem ilyen, az törekszik arra, hogy a párjának jó legyen és ez is boldoggá teszi őt, a nő ugyanígy. Ehhez viszont kell egy érzelmi érettség. Nem szerelem, mert a dolog anélkül is tud működni, de fejletlen érzelmekkel ez nem fog működni, lehet valaki akármekkora casanova.
2011. jún. 18. 15:26
8/15 anonim válasza:
Valaha biztos változni fog. De te szerintem ezt már ne várd meg.
2011. jún. 18. 15:26
9/15 anonim válasza:
Például egy baleset után, ami tönkreteszi a szépségét vagy a potenciáját.
2011. jún. 18. 15:38
10/15 anonim válasza:
Volt ilyen pasim. Viszont szegény annyira lelki zombi volt, hogy nem tartott sokáig a kapcsolat.
Naponta többször mérte magát, néhány dekányi változás (kb azon múlt, hogy evett-e, volt-e wc-n, ivott-e) miatt hiszti. Minden tükröződő felületben nézte magát.
Amikor lefotóztam egyszer, idegesen kitörölte a képet, mert a pólója meggyűrődött (normál gyűrődés mozgástól a vállánál).
Soha többet ilyet :)
Sportoljon ésszel, legyen ápolt, ennyi, a fenti típust soha többet!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!