Szerintetek is igénytelenek a férfiak a nők terén?
Persze vannak kivételek, de általánosságban ezt tapasztalom.
Itt pl. arra gondolok, hogy a pasik többségének akkor már szép egy nő, ha vékony, hosszú haja van és csinos ruhákban jár. Ennyi elég is nekik.
A komment megírásának időpontja: ma 13:53
kérdező, én sajnálom, ha egy szemét pasas kitolt veled, de annyira sarkítasz (olyan úgy sincs, akinek a magas nő hosszú hajjal már elég, ezt te is tudod), hogy már-már butácskának tűnsz :(
Nem fogok hazudni neked és magamat fényezni, ezért bevallom hamár okos nem vagyok és okos nőm se nagyon lehetne, ezért beérem a külsejével.
Ahány ember annyi ízlés, van olyan barátom akinek a lábak a mindene. Ha az görbe vagy csúnya lehet akármilyen jó csaj lesz*rja.
Jajj már, miért kell egyből ilyenekre gondolni. Komoly párkapcsolatom van és nagyon jól megvagyunk. És én nagyon szép vagyok.
DE sokszor azt látom, itt a gyk-n is, hogy olyan nőket dicsérnek, akik kifejezetten csúnyácskák vagy átlagos az arcuk, mégis szépnek tartják őket, mert csinos a ruhájuk pl. Szerintem a szépséghez ennél sokkal több kell.
ÉN inkább ezen az oldalon a nőket látom igénytelennek magukkal szemben.
Olyan csajokra mondják simán hogy tökéletes az alakja és csodaszép akiken egy 10-es minimum van.
És bármennyire is meglepő, a vékony alak az igényesség egyik fokmérője. Olyan nincs hogy valaki mértéktelenül zabál édességet, nem mozog mellé és mégis 50 kg.
Szerintem meg nem mond annyira hülyeséget a kérdező.
Én is észrevettem, hogy a legtöbb pasinak elég az, hogy vékony legyen valaki, vagy viszonylag jó teste legyen. Az már mellékes, hogy lófoga van, ragyás arca, vagy 2 szál zsíros haja. Ha vékony, akkor jó nő. De ez inkább a fiatal férfiakra/fiúkra jellemző.
ma 14:22
Tévedsz, van olyan! ;) Nem egyet, nem kettőt ismerek. Amikor csak látom csokit, chipset, szendvicset töm, utál mozogni, és mégis 53 kilo a 175 centijéhez.
És ez csak egy példa. Több hasonlót ismerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!