Volt már olyan hogy azt mondtad hogy az anyád vagy az apád egy idiota és bár csak le tagathatnád?
Az anyám egy idiota érzelemi analfa béta aki az érzéseit soha nem tudta kimutatni,egy szarkasztikus,pesszimista gátlásos ember ami a természetén is megmutatkozik.Soha nem tud az emberek felé közeledni,nem lehet vele megbeszélni a dolgokat érzelmileg nulla,személyiség romboló ember.Soha egy dicséret nem hangzott el tőle,sem nekem és se a tetsvéremnek!
Van akinek ilyen szülei vannak?Ha igen hogyan kezeli az ilyen embereket és hogyan viseli vagy éli meg?
Kérdezőnek:
Hány éves vagy? Volt idő, mikor kamaszkoromban csak azt hajtogattam magamban hogy gyűlölöm az apámat. Már nem gyűlölöm, egyszerűen csak megértettem miért ilyen. Mindig a gyermekkorban van a válasz. Édesanyádnál is. Gyermekkorunkban mintát kapunk, amit akaratlanul követünk.
Anyukád nem fog megváltozni, de a viszonyotok javulhat, ha majd kirepültél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!