Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 1 hete szakítottunk, és...

1 hete szakítottunk, és nagyon hiányzik. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Ő volt a lelki társam, a legjobb barátom, mindenem.

Ráadásul rátesz azzal is, hogy pl tegnap is felhívott, megkérdezte hogy vagyok, beszélgettünk...

Nagyon rossz, hogy még csak el se "búcsúzhattam" tőle, mert a szakítás előtt nem is találkoztunk kb 3 hétig...

Lezáratlannak tartom ezt így... Egy utolsó ölelésre szükségem van.. :'(

2011. jún. 17. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ez ismerős,én 6 évig csináltam ezt, az utlsó 2 éveben hol együtt voltunk,hol nem . végül meguntam és kidobtam. és milyen jól tettem mert hamarosan meismertem azt,aki tényleg a lelki társam lett.
2011. jún. 17. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem kell, erősnek kell lenned, szerintem egy darabig ne is beszéljetek egymással!

Ha engedsz az "utolsó ölelés" csábításának, akkor annak ott folytatása is lesz!

2011. jún. 17. 19:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Hasonló cipőben vagyok én is/holnap lesz 1hete és mi sem találkoztunk 1,5hónapja/.Én is ugyanúgy érzek mint te, nekem is így lezáratlan ez az egész,főleg még az is közrejátszik,h nem tudom az igazi okot.Gondolkodtam én is ezen a búcsúzáson,hogy legalább annyira találkozzunk.Tudom nekem akkor jóval nehezebb lesz ha látom,de inkább k@rvára fájjon mint,h utána azon rágódjak h így lett vége.És akkor talán én is tovább tudok lépni!!
2011. jún. 18. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!