Egy 21 éves lány és egy 29 éves férfi között lehet komoly kapcsolat?
Most lehet hogy nem lenne gond,de mondjuk 10 év múlva nem lenne gáz?
A lány komoly gondolkodásu a srác lazának mondható a korához képest 25-26-nak néz ki és gondolkodásra is annyi kb!Egyforma ízlésük van és elképzelésük a világról és az életről!
Figyu az nem feltétlenül azt jelenti hogy nem akar tőled semmit!Egyszerüen egy 30 éves ember már nehezebben mutatja ki az érzéseit szerintem és valoszinü hogy volt pár csalódása ahogy nekem is,és lehet hogy pontossan attól fél amit én mondtam neked hogy ezért nem meri elmondani!
Ez nem feltétlenül jelenti azt hogy nem akar semmit,csupán csak óvatosabb.Én nekem sokszor volt az hogy annyira beégtem és pofára estem,már mint nem azért mert egy szerencsétlen vagyok,hanem mert félre ismertem az embert vagy a szituációt és a végén kiderült hogy nem is akar tőlem semmit,pedig minden jel arra mutatott.
Miért ne mondhatnád el neki??Valoszinű örülne neki és az is valoszinü hogy akar valamit mert akkor nem hívogatna és beszélne veled.Szerintem biztosra akar menni és el akarja kerülni a csalódást talán.
Az én esetemből ezt le is szűrhetnéd mert én pl azért nem merem elmondani mert félek hogy ő nem így érez ahogy én,és ezért inkább biztosra probálok menni és jobban szeretném kipuhatolni,szerintem ő is azért nem mondja!
De hát csak érzed te is hogy kedvel e vagy sem?
Én pl abban a szituációban vagyok, hogy állandóan telefonon keres a srác, de már hónapok óta. Beszélgetünk a sulis dolgainkról, de folyton ugyanarról. Ha nem akar semmit, miért hív állandóan?
Hát ha nem találkoztok olyan sokszor akkor miről beszéljetek?Szerintem ha nincs közös élményetek akkor nincs miről beszélni,egy idő után kifogynak a témák!
Miért nem találkoztok többet?
Előbb vagy utóbb lépnetek kell valamilyen irányban mert ez így már unalmas lesz és elfog veszni az érdeklődés.
Valamilyen közös programot csináljatok már mert ez így uncsi lesz,vagy valami írányban mozditsátok ki a dolgot.
Bár nem tudom mióta tart ez így nektek??
Én 37 vagyok, a feleségem 28 2éve vagyunk házasok, a kisfiunk lassan 1éves lesz. Szóval minden hepi.
Vágjatok bele!
KB 2 hónapja játszuk ezt. De miért a nő lépjen?
Én is csalódtam már, rá mégis más szemmel tekintek, új eséllyel, reménnyel.
Mondjam el telefonon?
22-es csaj voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!