Egy 21 éves lány és egy 29 éves férfi között lehet komoly kapcsolat?
Most lehet hogy nem lenne gond,de mondjuk 10 év múlva nem lenne gáz?
A lány komoly gondolkodásu a srác lazának mondható a korához képest 25-26-nak néz ki és gondolkodásra is annyi kb!Egyforma ízlésük van és elképzelésük a világról és az életről!
Köszönöm a normális válaszokat!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:21
Nem gondolod hogy végig fogom nézni mind a 6000 oldalt?Mit zavar ez téged??Egyel több kérdés van erről és akkor mivan?Ez az én sztorim és nem másé,mindenkinél más a szitu azért tettem fel....
Én épp ilyen szituációban vagyok.
22 a srác 30. Te ki vagy a dologban?
A 22-es csaj vagyok. Szerintem nagyon is ideális. Én elképzeltem és szuper lenne.
Egyébként pont ez van nálam is. Ő bolondos én meg komolyabb.
Egyáltalán nem sok, de azért - mivel írtad, hogy te vagy a férfi - gondold ás mennyire akarsz már komolyabb párkapcsolatot és a lány ilyen szempontból is komolyan gondolkodik-e már.
Mármint azért manapság sok lány nem akar (vagy tud bevállalni) huszonsok éves koráig házasságot/babát.
Ha téged nem zavar, hogy esetleg várnod kell - bár simán lehet, hogy még eszedbe se jut... akkor hajrá!
Az persze egy ilyen fiatal lánynál kicsit jobban benne van a pakliban, hogy mást talál vagy "még élni akar", hiszen egyetem, bulik, stb... dehát ez is bármilyen korú embernél előjöhet, szóval sok boldogságot! :)
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:55
Én 35-40 évessen is tudok gyereket nemzeni!:)
De abban igazad van hogy a bulik miatt megfog indulni és ettől tartok én is igazából,ezen már sokat gondolkodtam.Már nem egy embert ismerek aki aztán ott állt 35 évessen egyedül egy ilyen fiatal lány miatt mert úgy gondolta hogy nem feküdt le még annyi emberrel és még ki kell probálnia pár dolgot!
Nézd mivel én is elég laza vagyok és nem áll szándékomban magam mellé láncolni az elején csak kötötség nélküli kapcsolatnak képzelem el,nem azt mondom hogy mindenki menjen jobbra balra,ha érted mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!