Egy 21 éves lány és egy 29 éves férfi között lehet komoly kapcsolat?
Most lehet hogy nem lenne gond,de mondjuk 10 év múlva nem lenne gáz?
A lány komoly gondolkodásu a srác lazának mondható a korához képest 25-26-nak néz ki és gondolkodásra is annyi kb!Egyforma ízlésük van és elképzelésük a világról és az életről!
22-es csaj vagyok:
Elmondanám neked, hogy ilyen fog maradni. Ez tök olyan, mintha rólam írtad volna, ugyan ez van a sráccal. Nagyon sokat felhív, de nem teszek semmit, mert félek, hogy nem vesz komolyan. Szerintem ő is így gondolkodik, fél.
Én pl borzasztóan szeretném megcsókolni, de nem teszem, mert nem ad egyértelmű jeleket, és nem tudom 30 évesen bizonyos jelek azt jelentik-e, amit nekem 22 évesen.
Ha annyit mondana, hogy nagyon kedvellek, máris venném a lapot.
Hol ismerkedtetek meg? Sok minden attól is függ. Egy az érdeklődési kör?
Nagyon remek kapcsolat lehet belőle.
22-es csaj vagyok ismét:
Megkérdezhetem, hogyan közeledtél felé? Nem lehet, hogy nem veszi a jeleket? És ezért tartózkodó.
Szerintem legyél egyértelmű vele. A másik dolog, én nem is tudnék komoly kapcsolaton kívül mást elképzelni, szóba sem jöhetne a dolog. Így szerintem el ne ejtsd előtte ezt a "kötetlen" kapcsolat dolgok, mert el fog menekülni, én azt tenném. :)
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:46
Hát elösször elég poénosra vettem a dolgokat vele kapcsolatban,poénkodtam neki.Valamikor vette a lapot valamikor nem.Volt amin megsértődött és volt ami tetszett neki.De úgy veszem észre nagyon érzékeny természete van,de mindez egy nagyon kellemes nyugodt jellemet ad neki és valahogy megnyugtatja az én tűzes szókimondó természetemet!Egyébként a közös téma a zene és szerintem az életről való felfogásunk is,én azt veszem észre hogy nem egy bevállalós fajta,elég félénk,velem ellentétben.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:46
Még annyi hogy.Bevallom férfiassan még nem merem neki elmondani hogy hogyan érzek íránta mert félek hogy ő talán még sem.De az is lehet hogy ő is ezt érzi csak nem meri kimondani.Úgy veszem észre hogy probál is közeledni meg nem is,nem tudom úgy érzem hogy néha meghátrál úgy ahogy én teszem azt.Nem tudom elég fura szitu.
Akkor annyit árulj már el, hogy milyen gyakran találkoztok? Ebből nem fog magára ismerni. Én viszont kezdem magam hülyén érezni, mert azt írod le, ami velem jelenleg történik. Komolyan mondom, kicsit bepánikoltam ettől.
Többnyire telefonon beszéltek?
A válasz megírásának időpontja: ma 18:36
Hehe.:)
Lehet hogy te lennél ő?Bár a kor nem simmel.
Amúgy többnyire skypon szoktunk mert elég távol lakunk egymástól.
Esetleg azt áruld el te hogy melyik hónapban van a szülinapod...
Akkor megmondom hogy te vagy e az akiről beszélünk.:):)
Most erre én is kiváncsi vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!