Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy megy a közös munka?...

Shimac kérdése:

Hogy megy a közös munka? Hogyan viselkednek a párok egymással a munkahelyükön?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 19:40
1 2
 11/15 anonim válasza:
Egy munkakörben, másfél évig dolgoztunk együtt, majd létszámcsökkentés miatt eljöttem. Munka közben nem veszekedtünk sosem, sőőőt, inkább ha kettesben voltunk, kihasználtuk a lehetőségeket. Munka miatt egyetlen egyszer vesztünk össze, de az is egy csapatépítő tréning után volt. :D
2011. jún. 20. 15:48
 12/15 anonim válasza:
100%

Férjemmel 40 éve vagyunk együtt,ebből 1 cégnél 34 éve,saját

cégünkben 26 éve.Ő évekkel képes előre tervezni,nagyokat álmodni,én a napi feladatokat tudom szervezni,pénzügyi dolgokat intézni és néha visszahúzni őt a földre.Jól kiegészítjük egymást.Partnereinknél is hasonlóan jó példák vannak erre,sőt a nehéz időket is könnyebb együtt átélni.Természetesen ezt sem adták ingyen,a feltétlen bizalomért meg kellett dolgoznunk.Ezek a dolgok szerintem csak nagy találkozásoknál,szerelmeknél működnek igazán jól,amúgy csak technika vagy szükségszerűség.

2011. jún. 22. 17:08
 13/15 anonim válasza:

Mi egy helyen dolgozunk,egymás mellett és elvagyunk.Nem ott ismertük meg egymást,később kerültünk össze és így jöttünk össze.Nálunk működik a dolog.

Egy gond van ezzel csak, hogy 24 órában együtt vagyunk és néha jó lenne ha hiányoznánk egymásnak. :)

2011. jún. 23. 12:54
 14/15 anonim válasza:
50%
Mi 6 éve vagyunk együtt a párommal, mindig együtt dolgozunk, szezonban! Azon kívül is 24 órát együtt vagyunk! Soha nem voltunk egy óránál többet egymás nélkül! Tökéletes! Nekünk! Párkapcsolat válogatja, szerintem! Én imádom! Nem cserélnék senkivel!! :)
2011. jún. 27. 09:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat:) Örülök,hogy megosztottátok a tapasztalataitokat:)
2011. jún. 28. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!