Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet elerni, hogy egy...

Hogy lehet elerni, hogy egy felnött ferfi vallaja a felelösseget az eleteert, csaladjaert?

Figyelt kérdés

38 eves, 8 eve vagyunk hazasok, gyerekünk 3 eves.

Aprosagokra gondolok, pl. szemetlehordas ami most kihozta belölem a kerdest, de sok ilyesmi van.

Miert nem termeszetes neki, hogy nem toljuk napokig pl a papir szemet lehordasat (szerinte elfer meg "holnap" is, a holnapokbol mindennap holnap lesz...stb). Hol en viszem le, hol ö VINNE, ha... Csakhogy ez alt. problemat okoz. Most, amikor ugyis megy valamiert a kocsihoz, es a kezebe nyomom, meg neki all felül! Nemhogy megköszönne, hogy figyelmezetem!

Mar fenyegetem azzal, hogy igy, 38 evesen nem fogok több gyereket vallalni, mert nem fogom megegyszer vegigcsinalni pont az ilyenjei miatt, erre leall velem veszekedni! Kepes szo szerint fel oras vitaba belemenni egy sz@r szemet miatt! (En mondom a magamet, mert szeretnem, ha megvaltozzon.)

Korabban finomabban hoztam ilyesmit a tudomasara, es kb. 4 eve, a varandossagom ota (amikor rajöttem, sehogy sem megy midnen egyedül) allok ki jobban azert, hogy vallalja a felelösseget, hogy a közös eletünkben a munka felesben megy, de eddig ez se, az se hasznalt... Sokkal több a szabadideje (tevezesre...stb), mint nekem.

Masban rendes, ügyes, sok mindenhez ert (bar ami nincs inyere, szereti tologatni), emberileg mas szempontbol oke.

2011. jún. 16. 19:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is tulreagalod. Az en ferjem is ilyen, aztan egyszer megelegeli (en nem szoktam szolni neki), es egyben leviszi az egesz szemetet. Nalunk is en viszem a gyereket mindig furodni es aludni, igy szokta meg, nem is lenne jo neki maskepp. De hogy ebbol nagy dolgot csinaljak?? Ugyan mar!
2011. jún. 16. 20:54
 12/13 A kérdező kommentje:

Mar latom, hogy hülyeseg volt itt kerdezni, de ezt is inkabb csak magamnak irom.

"Te vársz el tőle most mást mint eddig. Tehát te változol." - Ez nagyon jo meglatas! Valoszinüleg, mig evekig munkanelküli voltam, es nem volt gyerekünk, akarva-akaratlanul is tul sokat vettem ki a közös feladatokbol, amint aztan valtoztak az eletkörülmenyek, fizikailag is kevesbe birtam a korabbiakat, azt hiszem, azota van bennem ez a valtozas, ö meg valoszinüleg sajnos kevesbe rugalmas, mint en. (Ehhez meg hozzajön az a termeszetes folyamat, hogy a parok az elsö evekben figyelmesebbek, alkalmazkodobbak, bocsanatkeresek...stb ideje, rozsaszin felhök, amig több idö van egymasra...stb, szemben az ezt követö esemenydusabb evekkel.)

Kerdesemre tovabbra is keresem a valaszt, mas utakon.

Ezt az egy valaszt megis kiemeltem es megköszönöm, mert valoban hasznos volt annyiban, hogy segitett higadtan megtalalni az okot.

2011. jún. 17. 12:26
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Hogy lehet elerni, hogy egy felnött ferfi vallaja a felelösseget az eleteert, csaladjaert?

Most komolyan mondod, hogy szamodra a szemetlecipeles jelenti a felelossegvallalast az eleteert, csaladjaert?? Mit szolnal ha munkakerulo alkoholista lenne es verne teged? Szerintem nalatok valami mas sem stimmel, kulonben nem lennel igy felboszulve azon, hogy a gyereket neked kell furdetni es altatni. Azt mondod, hogy nalatok nincs munkamegosztas? Esetleg nem ugy van, hogy te a gyerekkel vagy, es o meg eljar dolgozni? Vagy o is szol neked, hogy menj mar be a munkahelyere es segits neki, hisz felesben megy nalatok a munka??! Mindig bosszantottak az olyan nok, akik kepesek elvarni a ferjuktol hogy amint hazaernek a munkabol, meg otthon is ugraljanak nekik. Vidd le a nyomorult papirt ha utban van, ugyis mesz a gyerekkel setalni, nem? Jol el vagy te tevelyedve, ne haragudj!

2011. jún. 17. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!