Ha nem megyek sehova, az a baj, ha megyek, akkor az. Normális ez?
Ha itthon vagyok, akkor az a baja a szüleimnek, hogy miért nem megyek szórakozni, stb
Ma megyek koncertre, és már 4 napja ezzel szekálnak folyamatosan. Már ott tartok, hogy inkább el se emgyek.
Nem értem őket.
15/L
Ok sem tudjak eldonteni, hogy megis mit akarnak.
Akrjak hogy elvezd a fiatal korodat, szorakozz, emberekkel legyel, de feltenek is.
Talán az a bajuk, hogy nem oda mész, ahova ők akarják, hogy menj.
Például én gyerekkoromban inkább kirándulni mentem volna mindig, anyám meg jobban örült volna, ha a falusi diszkóba jártam volna a falusi gyerekekkel...
koncertre én sem szívesen engedném a gyerekem.
De ha te erre készülsz már egy ideje akkor menj el.Ha egyszer már elengedtek akkor ne gondolják meg magukat.
Szerintem szeretnék ha néha kikapcsolódnál, de közben meg féltenek is.
ja és nálam is az volt, hogy inkább nem is mentem sehova, csak ne legyen veszekedés.
De bánom, mert gyakorlatilag úgy érzem, hogy nem éltem semmit. És jó viszony sincs a családban, hgoy azért megérte volna...
Menj ahova csak tudsz és nem rossz dolog. Majd megunják a pampogást...
Kb 3 hete mondom, hogy mennék erre a koncertre, addig örültek is neki.
De amióta már biztos, hogy megyek, azóta ez van...
Nincs egy hete, hogy egy pszichiáter (nem az enyém, csak magánemberként) :D azt mondta nekem: "Nincs olyan, hogy normális." Ennél tömörebb megfogalmazást én erre még nem hallottam. Van szokványos, van elterjedt, van kirívó meg még sok minden. (Ő meg bolondokkal foglalkozik. Szó szerint.)
Ergo a szüleid biztos nem őrültek, megvan a maguk sok-sok baja, megvan annak is az oka, hogy így viselkednek, és ez nagyjából nem a Te dolgod, Téged most csak kényelmetlenül érint. Próbáld meg magad túltenni ezen, és érezd jól magad a koncerten! Ennél jobbat nem nagyon tehetsz. Szerintem.
Köszi a választ mindenkinek!
El fogok menni, remélem utána se fognak ezzel b@szogatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!