Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csinalnatok egy zsarnok...

Mit csinalnatok egy zsarnok anyaval? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Nem akarok tul hosszu lenni. Ketten vagyunk testverek. Gyereknek jo szivu volt a tesom es en voltam um az 'irigy' csupan azert mert minden jatekomat tonkretett. Majd mikor nagyobbak lettunk tesom ott tett keresztbe nekem ahol lehetett. Nem egy parkapcsolatomat tett tonkre, vagy um 'oldott' meg helyettem. az utobbi 3 evben rengeteget segitettem nekik, ugyanis en kulfodlre koltoztem 10 eve es en segitkeztem nekik, kivandorlas, munkahely talalas, tanacsok, hazvetel, szamla intezes, kocsit vettem nekik, meg mindenfele ugyintezes, feleseget vinni orvoshoz, mert nem tud vezetni es itt kocsira epul minden, h ne tesomnak kelljen kivenni idot a melobol. Mindent. Mintha a csalad szemelyi titkara lennek. Ugy h dolgozom teljes munkaidoben van egy ferjem meg egy kislanyom. Ejjel mikor mar kislanyom aludt csinaltam nekik a dolgukat. soha egyetlen egy koszonet nem volt, hanem inkabb mindig csak elvaras. sot ha nem idoben csinaltad akkor meg en voltam leszidva h milyen lassu vagyok. Anyam is kijott mert fiatol nem tud elszakadni, azonban a fia nem akar vele egyutt elni, igy nalam, ragadt. Sajnos a helyzet kettonk kozott, en es az ocsem kozott olyannyira elmergesedett h a kapcsolat a tovabbiakban nem fentarthato. Ugy erzem ha a tesomban nincs meg az irantam megfelelo tisztelet akkor nem erdemes kapcsolatrol beszelni, mert nala a hasznalas teruleten merul ki a kapcsolatunk. Tobbszor tobb kulonbozo szitacioban beegetett, megalazott tobb ivben olyan stilusban. Azonban anyam nem akarja elfogadni dontesem es lelkileg zsarol. En mondtam neki menjen haza, mert ezt a kapcsolatot nem lehet kozottunk rendezni. Szerinte miattam. En a lelkemet is kitettem de ez sem eleg. ugy erzem ha nem valtoztatok ezen en megyek tonkre lelkileg idegileg. A csaladom miatt nincs onbizalmam, hiaba vagyok sikeres vezetoi pozicioban, megis felek kiallni beszelni emberek ele, mert mindig ugy erzem nem vagyok eleg jo, buta vagyok etc... Cegemnel megbecsulnek es ezert kuldenek engem tanfolyamra h onbizalmat szerezzek. Pszichologusnal is voltam aki megallapitotta h anyam zsarnok es erzelmi zsarolasaval probalja celjait elerni. Sok gondom volt parkapcsolat teren is pontosan emiatt. azert mentem pszicholgushoz mert tesom es anyam azt mondta gondok vannak a szemelyisegemmel es venlany fogok maradni. igy elkezdtem elhinni h tenyleg igaz. amikro felvetettem nekik azt modntak az orvos hulye es adja vissza a diplomajat. Es akkor ez meg a 'finomabb' kommentjeik koze tartozik.
2011. jún. 16. 09:05
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Miért? Úgy gondoltad, hogy ha keményebb és visszautasítóbb leszel a családtagokkal szemben, jobban fognak értékelni? Ha nem voltál jó nekik, míg segítetted őket, miért favorizálnának most, ha valóban képes vagy nemet is mondani?
2011. jún. 17. 08:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne is akarj favorit lenni. (Már ha egyáltalán neki tudnál-e az lenni...) Csakis önmagadnak kell megfelelned!
2011. jún. 17. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!