Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról ha egy...

Mit gondoltok arról ha egy szülő "fog pasit" a lányának?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy pl egy lány hazavisz egy fiút. Az anyuka meg elkezd a pasinak nyalizni, meg kedveskedni neki a kajákkal, felajánlja a nyaralót hogy a fiatalok elmehessenek pihenni, az udvarlónak tartós használatra odaadja a család egyik autóját, hogy ne kelljen buszoznia stb. Ez nem túlzás?
2011. jún. 15. 22:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Addig nem túlzás amig jól viseli magát , és jól bánik a lánnyal.

Akit a lányom választ, azt választom én is!

De akárhogyis, mindíg a lányom mellett állok.

Egyébként még nincs is lányom, de jó vóna :)

2011. jún. 15. 23:03
 12/17 anonim ***** válasza:
kérdező: nem írtad le, hogy mennyi idő telt el a bemutatás és a szülői nyomulások között. nem mindegy.
2011. jún. 15. 23:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Sztem teljesen mindegy.

Vagy bízik az ember a lánya döntésében, vagy nem.

Ebben köszön vissza a nevelés sikere!

2011. jún. 15. 23:07
 14/17 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem meg az ilyen szulo nagyon rendes. Az a rossz, ha a szulo valaszt. Erdekes ez igy nem jo, de ha a szulo kifogasolja a fiut, akkor is szemet...

Nagynenem korbe szokta jarni a falut es a fianak es a sajat unokajanak probal beszervezni embereket. Az a ciki, nem az, amit leirtal.

2011. jún. 15. 23:21
 15/17 anonim ***** válasza:
De túlzás.
2011. jún. 16. 02:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy meg akarja fogni.

Lehet, hogy alapvetően ilyen kedves.

És ez jó is. Jobb, mint egy hárpia anyós.

2011. jún. 16. 10:10
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha rögtön az első vagy második találkozásnál hozza fel ezeket a dolgokat (főleg, ha a fiatalok nincsenek még olyan hosszú ideje együtt), akkor vérciki... legalábbis sztem. Én ugyan lány vagyok, de pepitában elég kényelmetlenül érezném magam... nem azért, mert a srácnak esetleg addig nem volt szerencséje a nőknél, hanem mert ha ilyen erőszakos az anyuka, és annyire ő akar a fia helyett mindent elintézni, akkor mi lesz itt később... gondolom, fordított helyzetben is hasonló dolgok merülnek fel. De ha mondjuk egy idő után merülnek fel ezek, és az anyuka alég közvetlen, laza, és látszik rajta, hogy nem "pasi/csajfogásból" csinálja, hanem mert kedveli az illetőt, vagy tényleg mert ennyire jó fej, akkor sztem okés.
2011. jún. 16. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!