Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan érzésetek, érdeklődő...

Van olyan érzésetek, érdeklődők, és válaszadók, hogy a családi kapcsolatok témakörében sok a kamu kérdés?

Figyelt kérdés
szerintem ez egy zseniális oldal (gykorikerdesek.hu), és nagyszerű lehetőség lenne valódi problémák kibeszélésére. Sokszor van olyan érzésem azonban, hogy nagy olvasottság miatt ez a rovat (családi kapcsolatok) ki van téve fals kérdéseknek és időzített válaszoknak. Másnak is volt már ilyen tapasztalata?
2011. jún. 15. 20:56
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Valahol írták teenagerek egymásnak üzenve egy kérdésben, hogy a kérdések 90%-a kitaláció, vagy provokáció(ebben a témakörben). Szeretném hinni, hogy ez nem így van...
2011. jún. 15. 22:09
 22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes hozzászólást! Akinek még van tapasztalata, kérem, ossza meg velünk, jószándékú válaszadókkal!
2011. jún. 15. 22:28
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Engem nem csak az zavar, hogy kitalációk a kérdések egy része... hanem, hogy minden nap ugyanazok a kérdések (van mondjuk 5 fajta kérdés, ami 85%-ban ismétlődik csak pepitában)

A másik meg, hogy tele van nem ide tartozó kérdésekkel. Pl mivel a párkapcsolatok témát ellepték a tinik, mindenki ide írja ki a párkapcsolatos kérdését.

Így lassan értelmét veszti a kategorizálás.

2011. jún. 15. 22:32
 24/34 A kérdező kommentje:
És szerinted mit lehetne tenni ellene? Biztos van a fejlesztők között, akit érdekel....
2011. jún. 15. 22:46
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sok a provokatív és kamu kérdés. Aki gyakran van itt fenn, annak még az is feltűnhet hogy sokszor ugyanaz a személy írhatja az ilyen kérdéseket.
2011. jún. 15. 22:56
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekik is csak az az érdekük sajnos, hogy minél többen látogassák az oldalt.
2011. jún. 15. 22:57
 27/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Szerintem ha pl. a google találatban a kérdésre nem adekvát válasz "jön le" a honlap érintettségével, akkor ez nem lehet érdekük.
2011. jún. 15. 23:04
 28/34 anonim ***** válasza:
bocs az offért, de honnan tudod, hogy ugyanaz irja őket? én nem látok neveket (mindenhol) csak a %ot. Abból pedig lehet több egyforma is.
2011. jún. 16. 06:25
 29/34 anonim ***** válasza:
A stílusból és a szóhasználatból eléggé feltűnik.
2011. jún. 16. 06:29
 30/34 anonim ***** válasza:
jaaaaaaaaaaaa.mondjuk én elég felületes vagyok, biztosan azért nem szúr szemet :)
2011. jún. 16. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!