Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan érzésetek, érdeklődő...

Van olyan érzésetek, érdeklődők, és válaszadók, hogy a családi kapcsolatok témakörében sok a kamu kérdés?

Figyelt kérdés
szerintem ez egy zseniális oldal (gykorikerdesek.hu), és nagyszerű lehetőség lenne valódi problémák kibeszélésére. Sokszor van olyan érzésem azonban, hogy nagy olvasottság miatt ez a rovat (családi kapcsolatok) ki van téve fals kérdéseknek és időzített válaszoknak. Másnak is volt már ilyen tapasztalata?
2011. jún. 15. 20:56
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
73%
mondom én hogy tájékozatlan vagyok.Engem tényleg a segítő szándék hozott ide.Pontok sem érdekelnek, azt sem tudom, hogy mit jelent.
2011. jún. 15. 21:20
 12/34 A kérdező kommentje:
21.14 igazad van. 21.15-ezt még nem tapasztaltam. A reklámok félreérthetőségét (sztem ez a google hibája) azt igen
2011. jún. 15. 21:20
 13/34 A kérdező kommentje:
Magdianyu: engem is. és sorra kapom az orrost.
2011. jún. 15. 21:22
 14/34 anonim ***** válasza:
80%
Igen, van. Szerintem sokaknak ez egy játék, és a legabszurdabb kitalált történetekkel állnak elő.
2011. jún. 15. 21:35
 15/34 anonim ***** válasza:
81%
21.12 vagyok. Engem sem az érdekel, hogy hány százalékom van, csak mindig elgondolkozok rajta, hogy na, már megint kinek szúrhatta a szemét valamelyik válaszom, véleményem. Pedig ez az oldal arra való, hogy egy-egy témában mindenki leírja a saját tapasztalatát. Mindig normálisan válaszolok, így ha másnak nem tetszik amit írtam, hát sajnálom...
2011. jún. 15. 21:39
 16/34 anonim ***** válasza:
53%

Ezért nem nyitnék külön kérdést, de ha már ide kanyarodott a téma, mindig meg akartam kérdezni:

miért olyan fontos dolog, hogy kinek hány pontja van?

Be lehet váltani, nyerni lehet vele, vagy valami verseny van?

Szinte mindegyik kérdésnél méltatlankodik valaki, hogy miért pontozták le.

2011. jún. 15. 21:40
 17/34 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem az a lényeg, kinek hány pontja van. NEm erre találták ki a pontozást. sztem arra, hogy mutassa, 10-ből 6-nak ez a véleénye, statistkailag ez a helyes válasz Rz Jó a honapnak, és Jó az érdeklődőknek. De ha kitalált a kérdés, és arra ökörségeket adnak válaszul...nos...
2011. jún. 15. 21:44
 18/34 anonim ***** válasza:
66%

Engem zavar ez a lepontozás. Akkor még tudom tolerálni, ha nagyon két részre szakadnak a válaszolók és egymást lepontozzák mert az "ugy jó".

Azzal van problémám amikor tényleg segíteni akarok leírom az én példám az élet egy kis részletetét és abból a kérdező szűrje le a tanulságot, ha akarja. /Nos azt nem értem, hogy ezt miért pontozzák le és igen van hogy felidegesítem magam miatta és már válaszolni sincs kedvem.

A másik ha véleményt kérdez, hogy nekem tetszik-e vagy ez vagy az tetszik jobban és lepontoznak. Szóval én utálom ezeket a pontozgatásokat!

2011. jún. 15. 21:46
 19/34 anonim ***** válasza:
62%

. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/

. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}

. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../

. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../

. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”

. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\

. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__

,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,

. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\

. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`

ez a kedvencem, szinte mindig 100% :)erre jó a pontozás

2011. jún. 15. 21:48
 20/34 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem az alényeges, ki milyen pontszámot kap, hanem ha nem valós a kérdés, eleve borítékolt a válasz. Mert azért írja ki, hogy a haveri köre rá szavazzon. Én azt gondolom, ha nem lenne könnyű ilyen mags százaléki arányt elérni (pl. 5-6 voksból 100%-ot), nagyobb súlya lenn egy értelmes, zskszerű, vagy segítő szándékú hozzászólásnak. Ebben az esetben AUTOMATIKUSAn kikopnának a pont/és hatásvadászok. Kérdés, ez mennyire kivitelezhető....? Mert célszerű lenne, ha valós kérdésekre valós válaszok szültnének, szerintem is
2011. jún. 15. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!