Táska hordásával kapcsolatok kérdés?!
Figyelt kérdés
Sziasztok:)
Mit gondoltok arról, mikor egy lány úgy viszi a táskáját, hogy lóg a kezén? Tehát: nem fogja, hanem a kezén van. Remélem értitek mire gondolok:)(azért érdekelne, mert iszonyat sokan leszólják, hogy úgy idétlen meg stb)
Köszönöm a válaszokat előre is.
2011. júl. 27. 23:44
1/6 anonim válasza:
én is szoktam, ha olyan a fazonja, vagy ha mondjuk tele van könyvvel és nehéz cipelni..:D
de szerintem jól néz ki :)
2/6 A kérdező kommentje:
Na igen. Pont így gondoltam:)
Nekem is tetszik így. Most szeretnék venni egy kézitáska fazont.
2011. júl. 28. 00:38
3/6 hot_kiss válasza:
Engem leszóltak, hogy hogy tartom vele a kezem, én meg visszakérdeztem, hogy akarod hozni? :D
Egyből röhögésbe törtünk ki, de szerintem annak ellenére, hogy vannak ilyen fazonban lotyós táskák, lehet kapni normálist.
4/6 A kérdező kommentje:
XD
Egyet értek:)
2011. júl. 28. 01:24
5/6 anonim válasza:
p*csás, ha direkt hordod így, de ha azért hordod így mert nehéz a táskád az tök oké
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez is egy vélemény.:)
2011. júl. 28. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!