Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma egyik rokonom felajánlott...

Ma egyik rokonom felajánlott egy nagyon olcsó nyaralást, elmondtam a páromnak és nem úgy viselkedett mint szokott. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Ma kaptunk egy kihagyhatatlan ajánlatot az egyik rokonomtól 10000 e Ft-ért egy hét a tengerparton. Nagy örömmel felhívtam a páromat, biztos voltam benne, hogy oda lesz s vissza a hírtől. Erre fel, felhívom, elújságolom neki a hírt, ő meg tudomásul veszi s kész passz. Arra számítottam, hogy teljesen oda lesz és ma már félig be is pakol:P Nem ez történt, szűk szavúan tudomásul vette a dolgot és kész. Kicsit meg is bántódtam emiatt, bevallom rosszul esett, hogy cseppet sem lelkesedett. Később felhívott és megkérdezte mi a PONTOS dátum, mintha egész nyáron nem érne rá (egyetemisták vagyunk). Kérdem miért, csak nem tele van a határidőnaplója? Erre nem válaszolt semmit. Ehhez tevődik hozza, hogy napok óta hangoztatja, hogy "idén nyáron nem tudja megyünk-e egyáltalán valahova" (ez elég gyanús). Nemrég megint beszéltünk és már már le akarja mondani. Kérdem miért válasz nincs, vajon valamit spekulál a háttérben? Nektek ez nem gyanús? Amúgy indokolatlan az a sok nem és a "nem lelkesedés"...talán készül valamire?
2011. jún. 15. 20:47
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

itt nem a rokonomtól kapjuk a helyet, csak ő mondta az ajánlatot és mindkettőnknek ugyanúgy kellene fizetnie. Mondjuk kettőnk közül neki jobb az anyagi helyzete, szóval nem ez a probléma. Másként meg általában Ő és a családja az akik "adnak", ők inkább megtehetik. Szóval ez kiesik és az is, hogy nem bírja a rokont, mert a rokonnak végül is köze nincs.

Ma választ kell adjak, úgyhogy lehet lefújjuk az egészet, mondjuk azt mondta a párom, mikor du hazaért megbeszéljük a dolgot. Kíváncsi vagyok...

2011. jún. 16. 07:09
 22/27 anonim ***** válasza:
Na, megbeszéltétek?
2011. jún. 16. 19:22
 23/27 A kérdező kommentje:
Hát félig-meddig. Kicsit még mindig fura, de most már tényleg nem tudom hova tenni a dolgot. Jelenleg úgy állunk, hogy a "kedvemért" elmehetünk, szívesen benne van. Aztán másik szavával meg mégse olyan szívesen van benne:D Ma tele voltam dologgal, holnap szakdolgozatot kell leadnom, nem tudtam a témával foglalkozni...Mindjárt megkérdem a tulajt, hogy még áll-e az ajánlat és meddig kell választ adni. Sajna a holnapi nap tényleg annyira betett, hogy nem tudok egyáltalán ezen agyalni. Még írok ha lesz fejlemény, köszi az érdeklődést:)
2011. jún. 16. 22:11
 24/27 anonim ***** válasza:
Én köszi, hogy írsz. Tényleg kíváncsi vagyok a fejleményekre. :)
2011. jún. 16. 22:24
 25/27 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)

Na nem megyünk a tengerre, végül is úgy beszéltük meg nem a legjobb a dátum...(meg ez jó volt kifogásnak is:P)

A párommal nem találkoztam még, majd hétvégén megyek haza, kíváncsi vagyok milyen lesz újra látni, egy hónapja nem találkoztunk.

Állítólag megszervezett egy belföldi nyaralást, barátokkal...nem sokat árult el.

Szóval se szakítás, se meglepetés-kirándulás-eljegyzés:P

De azért szeretem:D

2011. jún. 20. 23:04
 26/27 anonim ***** válasza:
Na, az jó. :) Nem lehet, hogy a belfölfi nyaralás miatt volt kiakadva a másik utazással kapcsolatban?
2011. jún. 21. 00:08
 27/27 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom...:) Majd mikor látom az arcocskáját, s a szemembe mondja, hogy mi a szitu:P akkor fogom tudni megmondani...elég rossz, hogy már hetek óta nem találkoztunk...de szerencsére már csak egy vizsgám maradt és végre megyek haza...

Az is lehet, hogy simán csak a tenger ötlete nem dobta fel, voltunk a tavaly is, mondjuk az jó volt...vagy csak rossz napja volt, mikor mondtam a hírt...vagy...nem tudom:)

köszi:D

2011. jún. 21. 07:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!