Mi lehet egy jó ajándék egy 22 éves lánynak szülinapjára ami olcsó?
Figyelt kérdés
az öccse vagyok (13 éves)
nincs túl sok pénzem.. mit tudnék venni?
2011. jún. 17. 14:34
1/10 anonim válasza:
De kis aranyos vagy:)
Mivel a csajok szeretik a virágot,szerintem meglephetnéd vele:)
4/10 anonim válasza:
csoki, virag, mozijegy, konyv, stb.
6/10 anonim válasza:
Az attól függ mit szeret:
Könyv, bizsu, körömlakk, hajcsat, bögre, kulcstartó
De az egyik legolcsóbb:kedvenc zenéiből tölts le, és írd ki cd-re!
7/10 anonim válasza:
Én 22 vagyok,és nagyon örülnék egy órának,övnek,most divat a hajpánt amin virág van,szép fülbevaló,karkötő.Ezek nem annyira drágák.
8/10 anonim válasza:
Egy medált. Természetesen nem drágát, nem baj ha bizsu, ez mindig eszébe jutatt majd.
9/10 anonim válasza:
Kis cserepes virág, közös fagyi, esetleg megkérhetnéd a szüleidet, hogy segítsenek sütni valami finom tortát Neki!
Nem tudom mennyi pénzed van 3000 ft-ig ilyesmik jutnak eszembe, hogy névreszóló vagy közös képpel türölköző, bögre, póló. Gravírozott toll (talán még belefér).
Esetleg nézz 1-2 videót milyen hasznos ajándékokat lehet készíteni saját magad! TV-be is vannak ilyen műsorok valami apróságot biztos találsz ami hasznos is!
22/N
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2011. jún. 17. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!