Ma egyik rokonom felajánlott egy nagyon olcsó nyaralást, elmondtam a páromnak és nem úgy viselkedett mint szokott. Szerintetek?
Bár nem élünk együtt jelenleg, mégis mindig mindent megosztottunk egymással. Stabil kapcsolatban élünk, szóval rendesen földhöz vágna egy szakítás gondolata, nekem ez meg se fordult a fejemben.
Anyagilag is mindig mindent megosztottunk és osztunk egymással a pénz sosem állt közénk, mindig az fizetett az adott akinek éppen volt, úgy Ő mint egyes helyzetekben én. Nyaralásra (és nem csak) van egy egész félévnyi ösztöndíjam, szóval az fedezné a költségeket, ezt ő is tudja. Nem hiszem, hogy ez a gond...
Sajnos élőben nem tudunk beszélni jelenleg, csak telefonon. Még egy hétig. Szóval így nehéz lesz kiszedni bármit is:-S
A kérdező kommentje:
Szakítást biztos nem, mert kb két hete terjesztette elő, hogy kitalálta, hol mikor kéri meg a kezemet :D
Egyéb ötlet?
Most megerősítést vársz a nyilvánvaló vélekedésedre?
Azért ne feltétlenül bízz a meglepiben.
Tudod, reménykedj a legjobban, de számíts a legrosszabbra.
Lehet, hogy tényleg csak a pénz az akadály, mert pl. ha most akarja megkérni a kezedet, lehet, hogy elköltötte a pénz jelentős részét a gyűrűre (most csak mondok valamit), és nyaralásra már nincs pénze...
Szóval elképzelhető, hogy tényleg csak "lelkileg fel akart készíteni" arra, hogy nem mentek nyaralni, és ez most kényelmetlen neki, hogy te mégis bizakodsz.
Ezért felesleges összeveszni, ha valóban ez a helyzet, már így is eléggé kellemetlenül érezheti magát...
De majd írd meg a fejleményeket! :)
Persze, tudom...
Nem számítok nagyon semmire, és sajnálom, hogy letámadtam, mondtam is neki.
Csak rosszul esett mert semmi normálissal nem tudott előállni az üggyel kapcsolatosan. Még most sem. Annyi választ kaptam, hogy tudja, hogy vizsgaidőszak van s ideges vagyok:D hurrá...
Köszi a válaszokat és majd írok, mondjuk szerintem ha lesz fejlemény vagy jobbra vagy balra az nem most lesz...
Nem biztos a meglepetés (bár elképzelhető).
Az is lehet, hogy szimplán nem bírja a rokonodat, csak nem meri megmondani neked.
Egyébként én sem szoktam elfogadni a párom családjától semmit, mert úgyis arra megy ki az egész, hogy felhánytorgassák, meg éreztessék velem, hogy én szegényebb családból származom. Szerintem az a legjobb, ha mindenki magának fizeti a nyaralását, ott el lehet kerülni a képmutatást meg a játszmázást. Ha nincs pénzünk, nem megyünk, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!