Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megpróbálnátok egy kapcsolatot...

Megpróbálnátok egy kapcsolatot valaki olyannal, akinek a származása miatt lehetnek problémák a családban/környezetben?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 19:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%

Arra készülj föl, hogy külföldivel később nehéz lesz. Még akkor is ha európai kultúrából való. Teljesen másokon nőtt föl, más normái vannak, még akkor is ha az elején ez még nem derül ki.

Lehettek boldogok, de sokkal nehezebb út.

Tapasztalatból beszélek.

2011. jún. 15. 20:23
 12/19 anonim ***** válasza:

ja és még valami.

Ő ide költözik Magyarországra vagy te mennél ki hozzá?

Előző vagyok

2011. jún. 15. 20:24
 13/19 anonim ***** válasza:

Csak annyit írok, ha a férjem nem magyar állampolgár és nagyon boldogok vagyunk :D Egy esélyt szerintem simán lehet adni, ha mind a ketten szeretitek egymást. Ha komoly a kapcsolat, nehéz lesz, de a távolság ellenére is együtt maradtok.

Annyi, hogy lettek olyan családtagjaim, akikkel nem tudok valaki tolmácsolása nélkül beszélgetni. Bár 1-2 fontosabb szót már elsajátítottam :)

2011. jún. 15. 20:34
 14/19 anonim ***** válasza:
én oroszországban tanultam egy évig, ott ismertem meg a párom, aki orosz. a családom elfogadta. nálunk is az a helyzet, hogy többen csak az én tolmácsolásommal értik meg őt, de ezt leszámítva nincsenek akkora társadalmi, és egyéb különbségek, amik miatt ne működne a dolog. :)
2011. jún. 15. 20:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Gondolom, afrikai az illető. Mostanság nagyon divatos a fehér nők között, hogy fekete párt választanak maguknak.

Mindenesetre nem javaslom, hogy feketével jöjj össze. De majd megtudod magad is.

2011. jún. 15. 20:58
 16/19 anonim ***** válasza:

ha fehér, nyugat európai a fickó, akkor talán. bár magyar pasi is annyi van mint égen a csillag, válogathatok közülük :D mind1, ez én vagyok.

ha fekete, vagy arab, akkor megértem a családodat, és sztem hallgass rájuk, mintsem később pórul járj...

2011. jún. 15. 21:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Arab szerintem sem (nagyon nagyon ronda dolgaik vannak). Feketék között már van olyan, aki oké, meg az ázsiaiak között is. Náluk már inkább személyiség és háttérfüggő a dolog.
2011. jún. 15. 23:25
 18/19 anonim ***** válasza:

Arab szarmazasu a parom, es iszlam vallasu! Nalam is hasonloan kezdodott, hiszen teljesen mas kultura, de erzelmek annyira erosek voltak, hogy batran vallaltam a kapcsolatot, annak ellenere, hogy a kornyezetem es a csaladom nehezen fogadta el. Miutan mar osszehazasodtunk es a kornyezetem is jobban megismerte elfogadtak es megertettek azt, hogy miert is dontottem igy!

Tobb evtizede elek boldog hazassagban es iszlam orszagban!

2011. jún. 16. 07:04
 19/19 anonim ***** válasza:
42%
Persze, hogy meg, egy fajhoz tartozunk, akkor mi lehet a probléma,, legalább megismerek egy más kultúrát is. Nehogy azért ne menj bele egy kapcsolatba, mert mások mit fognak szólni hozzá, itt kettőtökről van szó, ha te szereted, és ő is akkor hajrá, nem kell egyből feleségül menned hozzá, és átvenni a hagyományait. Ha afrikai az illető, akkor van egy kedves ismerősöm aki onnan származik, magyar felesége van, és két gyönyörű kislánya.
2011. jún. 17. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!