Megpróbálnátok egy kapcsolatot valaki olyannal, akinek a származása miatt lehetnek problémák a családban/környezetben?
Arra készülj föl, hogy külföldivel később nehéz lesz. Még akkor is ha európai kultúrából való. Teljesen másokon nőtt föl, más normái vannak, még akkor is ha az elején ez még nem derül ki.
Lehettek boldogok, de sokkal nehezebb út.
Tapasztalatból beszélek.
ja és még valami.
Ő ide költözik Magyarországra vagy te mennél ki hozzá?
Előző vagyok
Csak annyit írok, ha a férjem nem magyar állampolgár és nagyon boldogok vagyunk :D Egy esélyt szerintem simán lehet adni, ha mind a ketten szeretitek egymást. Ha komoly a kapcsolat, nehéz lesz, de a távolság ellenére is együtt maradtok.
Annyi, hogy lettek olyan családtagjaim, akikkel nem tudok valaki tolmácsolása nélkül beszélgetni. Bár 1-2 fontosabb szót már elsajátítottam :)
Gondolom, afrikai az illető. Mostanság nagyon divatos a fehér nők között, hogy fekete párt választanak maguknak.
Mindenesetre nem javaslom, hogy feketével jöjj össze. De majd megtudod magad is.
ha fehér, nyugat európai a fickó, akkor talán. bár magyar pasi is annyi van mint égen a csillag, válogathatok közülük :D mind1, ez én vagyok.
ha fekete, vagy arab, akkor megértem a családodat, és sztem hallgass rájuk, mintsem később pórul járj...
Arab szarmazasu a parom, es iszlam vallasu! Nalam is hasonloan kezdodott, hiszen teljesen mas kultura, de erzelmek annyira erosek voltak, hogy batran vallaltam a kapcsolatot, annak ellenere, hogy a kornyezetem es a csaladom nehezen fogadta el. Miutan mar osszehazasodtunk es a kornyezetem is jobban megismerte elfogadtak es megertettek azt, hogy miert is dontottem igy!
Tobb evtizede elek boldog hazassagban es iszlam orszagban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!