Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly kapcsolatban élők, mit...

Komoly kapcsolatban élők, mit szólnátok, ha a párotok a fejetekhez vágná, hogy nélküle sehol sem lennétek, senkik se lennétek?

Figyelt kérdés
Hogy reagálnátok erre? Nem először mondta.
2011. jún. 15. 19:11
1 2 3 4
 31/39 napietus ***** válasza:
ápolónőkben folyamatosan hiány van, érdeklődj, lehet, hogy valahol szállást is tudnak adni. ha beszélsz nyelveket, még külföldre is mehetsz.
2011. jún. 15. 20:04
 32/39 A kérdező kommentje:
Külföldre szeretnék menni, már több helyre is be vagyok jelentkezve. várom, hogy hivjanak. Beszélek nyelvet is.
2011. jún. 15. 20:23
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondanám szánalmas vagy, vegyél vissza magadból, mert tudom hol az ajtó.
2011. jún. 15. 21:02
 34/39 anonim ***** válasza:

Lefagynék.

Úgy vettem észre, hogy általában a sok pénzt kereső ember vágja a fejéhez a nem, vagy nem annyira jól kereső embernek a fejéhez ezt.

Amúgy, durva dolog ilyennel dobálózni.

2011. jún. 15. 21:31
 35/39 anonim ***** válasza:
Megmondanám, hogy édes nélküled is vagyok valaki, megmutatom. S azzal nőiesen távoznék...:-S
2011. jún. 15. 21:36
 36/39 anonim ***** válasza:
72%
nem olvastam végig az összes kommentet, viszont nálunk volt már ilyen. utólag belegondolva, mind ketten mondtuk a másiknak. mi is négy éve vagyunk együtt. nekem rossz munkahely választás miatt lett adósságom, és bár hiába vagyunk közös kasszán, égett a pofám, amikor az ő pénzéből egyenlítettük ki a tartozást, viszont évek óta 10.000-kel, volt hogy dupla annyit kerestem, mint ő. én meg a fejéhez vágtam ezt, nomeg, hogy ő 30 évesen csak egy albérletet tud felmutatni. na bumm. igen, az indulat hevében kicsúszott ilyen a szánkon, de mindketten tudjuk, hogy a másik nélkül is boldogulnánk. nyilván máshogy, de ez van. nem gondoltuk komolyan. de ha te párod mindig ilyen, az már kicsit komolyabb problémát vet fel.
2011. jún. 15. 21:39
 37/39 anonim ***** válasza:

én is így vagyok a párommal. szeretem, de függök is tőle.

ilyenkor azt a legnehezebb eldönteni, h tényleg szereted-e vagy csak hálás vagy, hogy eddig segített és kitartott melletted.

ha már csak az anyagi függés tart össze, és még a fejedhez is vágja, akkor jobban teszed, ha a saját lábadra állsz.

ha hosszú távon ezt hallgatod, akkor csak még mélyebbre csúszol, és eljutsz arra a szintre, h már nem is akarsz magadnak munkát találni, mert a párod elhitette veled, hogy semmire sem vagy jó nélküle.

most lépj, mielőtt még késő lesz. van nővérszálló, van egy halom kórház, ahol melózhatsz. pár év múlva pedig léphetsz angliába vagy németbe. ott dől a lé :D

2011. jún. 15. 22:02
 38/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én már most szeretnék lépni Németbe:)
2011. jún. 16. 10:27
 39/39 anonim ***** válasza:
nekem a sógorom mondta ordítva a férjem előtt, aki kukán hallgatott, majd még azt is mondta a kedves sógor, hogy csak egy kitartott k* vagyok. Az egészben az volt a vicc, hogy a sogórnőmnek is én szereztem munkát és egy napot nem voltam munkanélküli. Azóta sem tudtam megbocsájtani a férjemnek, hogy nem védett meg
2014. dec. 8. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!