Komoly kapcsolatban élők, mit szólnátok, ha a párotok a fejetekhez vágná, hogy nélküle sehol sem lennétek, senkik se lennétek?
Lefagynék.
Úgy vettem észre, hogy általában a sok pénzt kereső ember vágja a fejéhez a nem, vagy nem annyira jól kereső embernek a fejéhez ezt.
Amúgy, durva dolog ilyennel dobálózni.
én is így vagyok a párommal. szeretem, de függök is tőle.
ilyenkor azt a legnehezebb eldönteni, h tényleg szereted-e vagy csak hálás vagy, hogy eddig segített és kitartott melletted.
ha már csak az anyagi függés tart össze, és még a fejedhez is vágja, akkor jobban teszed, ha a saját lábadra állsz.
ha hosszú távon ezt hallgatod, akkor csak még mélyebbre csúszol, és eljutsz arra a szintre, h már nem is akarsz magadnak munkát találni, mert a párod elhitette veled, hogy semmire sem vagy jó nélküle.
most lépj, mielőtt még késő lesz. van nővérszálló, van egy halom kórház, ahol melózhatsz. pár év múlva pedig léphetsz angliába vagy németbe. ott dől a lé :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!