Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Komoly kapcsolatban élők, mit...

Komoly kapcsolatban élők, mit szólnátok, ha a párotok a fejetekhez vágná, hogy nélküle sehol sem lennétek, senkik se lennétek?

Figyelt kérdés
Hogy reagálnátok erre? Nem először mondta.
2011. jún. 15. 19:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Szóval csak azért nem hagyod ott mert támogat anyagilag és nincs hol laknod.

Szar ügy,de te döntsd el a büszkeséged fontosabb vagy a jólét egy olyan férfi mellett akit talán Te sem szeretsz.

Gondolom azért mond ilyeneket,mert tudja,hogy ha megbánt akkor sem hagyod el.

Szüleidhez nem tudsz menni?Dolgozol?

2011. jún. 15. 19:40
 22/39 anonim ***** válasza:
83%

Nekem se mondana ilyet a párom, mert tisztel és szeret, ami kölcsönös!

Meg alapból volt idő mikor én szorultam őrá, volt mikor ő énrám. Egymás nélkül semmire sem mentünk volna, együtt viszont eddig minden nehézségből kilábaltunk. Remélem ez így is lesz a továbbiakban is, ha valami nehézséggel kell szembenéznünk. Mindig is számíthattunk, és számíthatunk egymásra a bajban, hisz nem kihasználjuk a másikat, hanem szerelemből vagyunk együtt.

Ahol az egyik fél ilyet vág a párja fejéhez -nem is egyszer- én azt a kapcsolatot már nem nevezném komolynak.

2011. jún. 15. 19:43
 23/39 anonim ***** válasza:
83%
Nálam elég lett volna egyszer ilyet mondania...
2011. jún. 15. 19:45
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem beszéld meg vele, ahelyet, hogy itt kérdezősködsz.

Attól semmivel sem lesz jobb neked. Ülj le vele és mond el ,hogy igaz, hogy segítenek neked és nagyon hálás vagy érte, de ha ennyire bántja az ,hogy melletted van akkor miért fogadtak be? Te is ember vagy, ha felidegesítenek akkor ideges emberek módjára reagálod le a dolgot.

És tényleg kezdjél tanulni valamit, amivel saját karriert építhetsz, mert, nem biztos, hogy mindig ott lesz melletted a barátod. Akkor mi lesz? Hova mész? Mit csinálsz? Tudom, hogy szereted és támogatnak, de ha rád un a párod ,akkor tipli.

2011. jún. 15. 19:47
 25/39 anonim ***** válasza:
74%
Azt hiszem, csomagolnék...
2011. jún. 15. 19:52
 26/39 A kérdező kommentje:
Szüleimhez nem tudok menni, elváltak mikor kicsi voltam, Azóta mindkettőnek saját családja van, amibe nem férek bele. Nem dolgozok, mert az "ő nője nem dolgozhat akárhol". Pl. pincérnő nem lehetek.
2011. jún. 15. 19:52
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor ne "akárhol" dolgozz, hanem máshol!:)

Kicsi korodtól 17 éves korodig hol laktál?

Tudod, számtalan megoldás van, ha tanulni vagy dolgozni mész, akkor kaphatsz szállást az adott intézménynél, és akkor ez lehet egy szempont iskola- vagy munakhelyválasztásnál.

2011. jún. 15. 19:56
 28/39 anonim ***** válasza:
Már nem szereted?
2011. jún. 15. 19:56
 29/39 A kérdező kommentje:
Érettségiztem, utána elvégeztem egy ápolónői tanfolyamot is, megpróbálok ebben az irányban elhelyezkedni, de egyelőre nincs semmi kilátásban :((
2011. jún. 15. 19:58
 30/39 A kérdező kommentje:
Szeretem őt nagyon, csak elég sokszor megbánt ilyen beszólásokkal.
2011. jún. 15. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!