Mit csináljunk? Meghívjuk vagy ne?
Szüleim elváltak, lassan már 14 éve. Azóta volt több kisebb-nagyobb veszekedés, most éppen beszélő viszonyban vannak. Az apám azzal a nővel él, akivel megcsalta anyukámat. Nagyon rossz a viszonyom (és a családomé) ezzel a nővel, 2 éve nem is beszélünk, csak ha véletlenül találkozunk, akkor köszönünk. Ő kijelentette, hogy nem szeret minket (engem és a párom), mi ne menjünk hozzájuk.
Jövő nyáron esküvő és nem tudok dönteni, hogy kit hívjunk meg? Csak apukám, vagy mindkettőjüket?
ha küldesz apukádnak meghívót az úgyis mindkettejükre vonatkozik, hiszen együtt élnek. ( XY és partnere) Döntsék el ők. abbólne legyen veszekedés, hogy ti nem hívtátok
Ha gondolod kérdezd meg apukádat,ő mit gondol.
Én nem hívnám meg a nőt. Ha nyíltan utál, akkor minek etesd? Apád meg majd eldönti, hogy kíváncsi-e nélküle a lánya esküvőjére vagy sem. Ha nem, az meg őt minősíti.
25/N
Mindkettejüket és nem csak illemből.
A szülő szülő marad élete végéig aki pedig vele él az a PÁRJA,akivel együtt fekszik,együtt kel és közösen oldják meg a gondjaikat.
Nem kell szeressétek egymást viszont a kölcsönös tisztelet előnyötökre válik.
Ha 14 éve együtt van vele akkor bizony fontosabb Neki mint Édesanyád valaha is volt.
Ezt tudomásul kell venni és megbékélve élni a tudattal.
Mindenki a saját életét éli amit lehet acsarkodva és alkalmazkodóan is.
Dilemmázás helyett inkább példamutatásból jeleskedj.
Szerintem.
47F
hívd meg apukádat csak.
ha a csaj veszi a lapot akkor nem megy el. én a helyedbe nem hívnám el. az hiányzik h botrány legyen az esküvőmön, hajtépés meg stb. igaz nem ismerem anyudat meg a csajt lehet h lennének annyira illedelmesek és nem szólnának egymáshoz. de inkább nem hívnám meg. ha a csaj meg elmegy úgy h nem hívtátok meg..... leszakadna a bőr a képemről. de kérdezd meg apudat és anyudat. de a helyedbe nem hívnám el a csajt. akár mennyi pénzt is adna.
09:37es vagyok
értem a kérdést :D de ha anyukád meglátná a nőt vagy a nő anyukádat lehet h egymásnak mennének v kitudja..:S érted?:D én a nőt nem hívnám meg. ha a nő nélkül meg nem jön akkor menjen az apukád melegebb éghajlatra :D már bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!