Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban élők! Hogy...

Párkapcsolatban élők! Hogy vagytok a munkával?

Figyelt kérdés

3 és fél éves kapcsolatban vagyok.Együtt élünk 2éve.Tudom,ez már több egy egyszerű kapcsolatnál,mert együtt élünk.Én mégis, amikor ő sokat dolgozik akár 10-12 órákat,kevesellem és rosszul esik hogy gyakorlatilag csak enni és aludni jár haza!Persze, tudom hogy nem jókedvéből csinálja.Arról nem is beszélve hogy rettentő féltékeny vagyok (ok nélkül-ilyen a természetem) és ilyenkor minden bajom van.

A ti párotok mennyit dolgozik?Van valaki aki ilyen helyzetben van?Hogyan kezeli?

2011. jún. 15. 07:55
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

09:29-es vagyok.

35 éves vagyok, ebből ki lehet következtetni, mennyi a férjem.És hogy hogy bírom?Nem is értem a kérdést.Ha nem bírnám, nem szeretném, akkor hogy élhetnék ennyi éve vele?Életem legjobb döntése volt, hogy hozzámentem.A fiunk 14 éves.És mielőtt még valaki megkérdezné, gazdag-e?Igen, nagyon.De.Nekem is 8 számjegyű örökségem volt, amikor megismertem.Szebb, jobb szeretet teljesebb életről álmodni sem lehet.És ez nem csak ömlengés.

Bocsánat az OFF-ért.

2011. jún. 15. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!