Odaadjam a fiamnak a motoromat, erre az estére?
1000 köbcentiről van szó, fejébe vette hogy nem-e mehetnének a lánnyal szórakozni a motorommal, én nem tudom miként döntsek ugyanis hiába 22éves a fiam és szó fogadó de mégis féltem
Menni ment már vele így ismeri, papírjai vannak csak még saját motorja nincsen
Mit tanácsolnátok?
Csak ketten élünk egy háztartásban, az anyával már elváltunk évekkel ezelőtt
Ebből kifolyólag is nincs kocsim mert a motorral könnyebb szaladgálni a városban
"A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:29"
Pontosan.
Valahogy nem gondolok erre, le is fekszem minél hamarabb addig is telik az idő reggelig
Annyiból nyugodt vagyok hogy nem forgalomban mennek, hanem a hegyeknél mert rövidebb az út és nincs annyi autós
Úgy olvasom végül odaadtad.
Hát tudod neked és a többieknek is csak annyit mondok, hogy a faterom motorversenyző volt és mégis autóbalesetben halt meg :(.
Ha bízol benne akkor nincs gond.
Remélem nem lesz semmi gond:)
Ha minden rendben ment, akkor láthatod, hogy megbízhatsz a fiadban, de ez nem garancia arra, hogy más is figyelni fog. Legtöbbször a vétlen hal meg az utakon...sajnos.
Én egyszer ültem motoron, de azt hiszem utoljára is. 10 méter után szó szerint az életemért könyörögtem, mikor leszálltam, nem bírtam lábraállni, annyira remegtem...:D
"A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:30"
Mert birka volt, aki vitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!