Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Odaadjam a fiamnak a motoromat...

Odaadjam a fiamnak a motoromat, erre az estére?

Figyelt kérdés

1000 köbcentiről van szó, fejébe vette hogy nem-e mehetnének a lánnyal szórakozni a motorommal, én nem tudom miként döntsek ugyanis hiába 22éves a fiam és szó fogadó de mégis féltem

Menni ment már vele így ismeri, papírjai vannak csak még saját motorja nincsen

Mit tanácsolnátok?

2011. jún. 14. 22:17
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Csak ketten élünk egy háztartásban, az anyával már elváltunk évekkel ezelőtt

Ebből kifolyólag is nincs kocsim mert a motorral könnyebb szaladgálni a városban

2011. jún. 14. 22:31
 12/18 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:29"

Pontosan.

2011. jún. 14. 22:31
 13/18 anonim ***** válasza:
Add oda neki had dugjon már egy jót!
2011. jún. 14. 22:34
 14/18 A kérdező kommentje:

Valahogy nem gondolok erre, le is fekszem minél hamarabb addig is telik az idő reggelig

Annyiból nyugodt vagyok hogy nem forgalomban mennek, hanem a hegyeknél mert rövidebb az út és nincs annyi autós

2011. jún. 14. 22:37
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Úgy olvasom végül odaadtad.

Hát tudod neked és a többieknek is csak annyit mondok, hogy a faterom motorversenyző volt és mégis autóbalesetben halt meg :(.

Ha bízol benne akkor nincs gond.

2011. jún. 14. 22:46
 16/18 anonim ***** válasza:

Remélem nem lesz semmi gond:)

Ha minden rendben ment, akkor láthatod, hogy megbízhatsz a fiadban, de ez nem garancia arra, hogy más is figyelni fog. Legtöbbször a vétlen hal meg az utakon...sajnos.

Én egyszer ültem motoron, de azt hiszem utoljára is. 10 méter után szó szerint az életemért könyörögtem, mikor leszálltam, nem bírtam lábraállni, annyira remegtem...:D

2011. jún. 14. 23:30
 17/18 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 88%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:30"

Mert birka volt, aki vitt.

2011. jún. 15. 00:01
 18/18 A kérdező kommentje:
Hazaértek épségben reggel 7 körül :) Ha ilyen rendesek lesznek máskor is akkor bízhatok bennük, persze nem akarok én sem rendszert csinálni belőle
2011. jún. 15. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!