Szeretném lefesteni motoromat, mit kell hozzá vennem/tennem?
Műanyagra való festéket. ha lehet olaj /benzin állót.
ha több színt akarszbelevinni akkor maszkolószalagot is venned kell. Ipa alkoholt meg tiszta törlőronygyot áttörülni vele a motort festés előtt.
Ha sima festékkel fújod le és nem törlöd át akkor 1 hét után tiszta gány lesz a motorod ráadásul tenyérnyi darabokon fel fog válni a festés. Ha meg még rálöttyinted tankoláskor a benzint akkor még fog is a festék. Aranyos mikor a legjobb ruhád lesz tiszta fekete és még azt se tudod mitől.. Ha nagyon fain lett a festés akkor esetleg felmatricázod és színtelen lakkal lefújod az egészet.
Meg ne folyon a festés arra vigyázz. meg ha esetleg matricázod úgy ragd rá hogy ne keljen felszedni. elég nagy kézügyesség meg türelem kell hozzá.
Én ezt találtam az egyik leghasznosabban, tényleg részletesen le van írva...
itt több hasznos fórum is van pl. idomok tuningja, stb...
előző vagyok:
A festék árától függ az egész, de szerintem ne a legolcsóbbat vedd, megjárod vele!;)
A MOTIP festéket tudom ajánlani/azt általában autós boltokban is megkapod!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!