Mi az hogy nem engednek vissza egy külföldön élő magyart oda ahol él? Ez normális?
Pont hogy nem élek nyomorban,de sokan akik abban élnek a környékemen elvárnák,hogy más is abban éljen,emiatt a dögöljön meg a másik tehene is magyar jellem miatt,érzem magam egyre rosszabul itthon.Na mindegy ,és egyáltalán nem akartam provokálni,sajnálom ha valaki provokációnka érezte.
további szép estét.
Nincs azzal baj, ha valakinek máshol jön egyenesbe az élete, én is voltam külföldön, tervezem is hogy kimegyek, barátaim is vannak akik végleg kiköltöztek...
Csak a kérdésfeltevésed eléggé provokatív volt, ráadásul a sértődöttség miatt olyannal vádolod meg az országot, ami konkrétan nem a hibája: van egy menete az ügyintézésnek, nem csak itt, hanem más országban is. Ne láttam a riportot, de amit pár szóban itt írtak róla, az alapján úgy gondolom hogy elcseszték az ügyintézést, nem voltak körültekintőek. De ez nem jelenti azt, hogy egy külföldön élő magyart nem engednének ki. Ha van érvényes útiokmánya, akkor oda megy ahová akar.
Á, hatásvadászat. Osztani kell hárommal amit mondanak.
Egyszer a cégről ahol dolgozom is állítottak valamit a híradókban, nettó hazugság volt, úgy elferdítették a tényeket, hogy csak lestünk. Amikor meg próbáltam egy fórumon leírni a véleményem, akkor meg megvádoltak a többiek, hogy a cég kötelezett hogy védjük meg őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!