Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi az hogy nem engednek...

Mi az hogy nem engednek vissza egy külföldön élő magyart oda ahol él? Ez normális?

Figyelt kérdés
Rokonaim külföldön élnek én is megyek nem sokára ki,hát megondolandó hogy hazalátoggassunk,mert aztán nem engednek ki többet a nyomorországból.
2011. jún. 14. 18:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Azert ,mert te nyomorban elsz, attol nem biztos,hogy mas is nyomorban el.
2011. jún. 14. 18:43
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a gyermeke megszületett, akkor a kinti szervnél be kellett volna jelentenie, hogy megkapja a magyar àllampolgàrsàgot és a szül.anyakönyvi kivonatot. Igy csak tudomàsom szerint angol àllampolgàrsàgù a gyermek.
2011. jún. 14. 18:44
 23/28 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%
Utána kellett volna járni akkor, ez az ő hibájuk. Amikor nekünk születtek a lányok, akkor mi is megérdeklődtük a nagykövetségen, hogy mi a menete annak, hogy megkapják az apjuk állampolgárságát is.
2011. jún. 14. 18:46
 24/28 A kérdező kommentje:

Pont hogy nem élek nyomorban,de sokan akik abban élnek a környékemen elvárnák,hogy más is abban éljen,emiatt a dögöljön meg a másik tehene is magyar jellem miatt,érzem magam egyre rosszabul itthon.Na mindegy ,és egyáltalán nem akartam provokálni,sajnálom ha valaki provokációnka érezte.

további szép estét.

2011. jún. 14. 18:47
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól függ, hogy legálisan vagy illegálisan vagy kint. Amerikába pl nem mindegy. Lehet,hogy már a reptéren visszafordítanak, mert nem vagy szimpatikus...és egy szavad sem lehet.
2011. jún. 14. 18:52
 26/28 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:
100%

Nincs azzal baj, ha valakinek máshol jön egyenesbe az élete, én is voltam külföldön, tervezem is hogy kimegyek, barátaim is vannak akik végleg kiköltöztek...

Csak a kérdésfeltevésed eléggé provokatív volt, ráadásul a sértődöttség miatt olyannal vádolod meg az országot, ami konkrétan nem a hibája: van egy menete az ügyintézésnek, nem csak itt, hanem más országban is. Ne láttam a riportot, de amit pár szóban itt írtak róla, az alapján úgy gondolom hogy elcseszték az ügyintézést, nem voltak körültekintőek. De ez nem jelenti azt, hogy egy külföldön élő magyart nem engednének ki. Ha van érvényes útiokmánya, akkor oda megy ahová akar.

2011. jún. 14. 18:53
 27/28 A kérdező kommentje:
A tévé nem úgy közölte ahogy volt ők kezdtek proválkálni,mert a teljes riportból már kiderlüt amit a beharngozásban picit másként hírdettek.
2011. jún. 14. 19:02
 28/28 Vérszomjas pandamaci ***** válasza:

Á, hatásvadászat. Osztani kell hárommal amit mondanak.

Egyszer a cégről ahol dolgozom is állítottak valamit a híradókban, nettó hazugság volt, úgy elferdítették a tényeket, hogy csak lestünk. Amikor meg próbáltam egy fórumon leírni a véleményem, akkor meg megvádoltak a többiek, hogy a cég kötelezett hogy védjük meg őket...

2011. jún. 14. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!