Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire véljem ezt a hozzáállást,...

Mire véljem ezt a hozzáállást, helyzetet?

Figyelt kérdés

Adott a szitu, hogy esküvőnk volt, és lakodalmunk, amire meghívtuk a rokonokat, szemet hunyva azok felett is, akikkel nem vagyunk jóban, mert éljen a családi béke. A lakodalmon történt pár szitu, amikor már megbántuk, hogy pár személyt elhívtunk (nagyrokonokat), de hát lenyeltük a békát, mert hát rokonság, mosolyogtunk szépen... Ami nagyon fájt, hogy még ajándékot sem hoztak, pedig hirdették, hogy szépet kapunk majd, mégis beállítottak üres kézzel, torta nélkül.

Pár hónappal később pedig hallottuk, hogy ők tartottak lakodalmat, amiről hallgattak, mint a sír, pedig előtte ők természetesnek vették, hogy a miénken jót ettek és buliztak. Kérdeztük, hogy maradtunk mi le erről, és zavartan nevettek, hogy csak a "nagyrokonoknak" szóltak. (akik között ott vagyunk mi is) mégsem tudtunk semmiről. Ti mit éreznétek ez ilyen eset után?

2011. jún. 14. 17:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem foglalkoznék többet velük.Potyás sóherek
2011. jún. 22. 11:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Nagyon megertelek, mert szinte ugyanezt eltem at, az en rokonsagommal. Ezek az emberek nem tudjak, hogy belegazolnak az ember legfontosabb, legszebb napjahoz kapcsolodo erzeseibe! Jezus szavaival elve: "bocsass meg nekik, mert nem tudjak, mit cselekszenek". Szerintem igy lehet csak elrendezni magadban.

Röviden: Mi joban voltunk mindenkivel, csak a szüleink kapcsolata a rokonaikkal volt tavoli. (Es mi ebben nöttünk fel.) Illett meghivni apu közeli rokonsagat, es tettem ezt apu erzesei miatt. Ök mar az esküvöi keszülödest is megnehezitettek, az ajandekozas hasonlo, csak itt nagynak latszo bovli, es utana az ö esküvöikröl idegenektöl ("veletlenül") meg közössegi oldalakon utolag szereztünk tudomast.

Mar majdnem 10 eve volt, az idö halvanyitja csak ezt az erzest. Az ember tanul belöle, mi mast tehet? Megtettem a tölem telhetö legjobbat, es ezzel "jo magvakat ültettem el a vilagban". Ök meg ennyire voltak kepesek, az ö dolguk, ö eletük. Nem tudjak, mit cselekszenek, mert mindannyian, minden szavunkkal/gondolatunkkal/cselekedetünkkel "magokat vetünk el", a jövö magvait. Amit teszünk, az hatassal van a jövönkre, megpedig mindenkinek a sajat eleteben. Javaslom, ezt tisztazd magadban, es engedd el a nehez erzeseidet felejük. Ennyi.

2011. jún. 22. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!