Ilyenkor mit lehet tenni, elbuktam az örökségem?
Figyelt kérdés
17 éve halt meg apám,de kihagytak a hagyatékiról...2011. jún. 14. 13:22
21/29 anonim válasza:
Szóval nem értelek.
Előző voltam.
22/29 anonim válasza:
23/29 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak nagyon szépen köszönöm.
2011. jún. 14. 22:08
24/29 A kérdező kommentje:
17:58-nak úgy érzem rengeteggel tartozik,anyu egyedül nevelt fel,alig tudott velem lenni,mert rengeteget dolgozott,hogy mindent megadjon nekem...ezért is ment tönkre...úgyhogy azt hiszem ennyi igen is járna...és főleg maga a tény,hogy a féltestvéreim megfosztottak attól,ami esetleg részben megilletett volna...ismerem őket,és sajnos kinézem belőlük...
2011. jún. 14. 22:12
25/29 anonim válasza:
Akkor sem értem, hogy miért vártál 17 évig...
26/29 anonim válasza:
17:58 vagyok. Ebből a szempontból értelek, mert én is úgy gondolom, hogy anyumnak több járt volna az életben, mint 3 gyerekkel a nyakában menekülni. És újra, és újra új életet kezdeni. Ha gondolod, majd priviben elmesélem, hogy miken mentünk kereszül. Soha nem fogom elfelejteni, mert 1 életre nyomot hagyott bennem/bennünk. (volt olyan, hogy mikor nem tudtam anyuval menni, a kést a torkomhoz tette, hogy mondjam meg hol van, meg ilyenek) Éppen ezért próbálok lehetőségeimhez mértem most már felnőtt emberként anyumnak úgy segiteni, ahogy tudok. De attól az embertől nem kell semmi.
27/29 A kérdező kommentje:
08:41-nek,mert mostanában hívta fel rá a figyelmemet egy ismerősöm,ő mondta,hogy nem lehet kihagyni a végrendeletből,mondta,hogy van olyan,hogy elhallgatják a létezésemet...én nem tudom,hogy működik ez,nem vagyok jártas benne.
2011. jún. 15. 13:32
28/29 A kérdező kommentje:
az előző a 08:44-nek szólt,elírtam.
2011. jún. 15. 13:32
29/29 A kérdező kommentje:
10:15-nek
kíváncsi vagyok rá,beszélhetnénk erről,csak mivel nekem új az oldal,nem tudom,hogy tudnék neked privit írni...lehet én vagyok a vakegér. :)
2011. jún. 15. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!