Szerintetek nem ciki ha egy feleség felhivja a szeretőt és elkezdi ócsárolni?
Én együtt éltem exemmel, bejelentette a szakítást és utána jöttem rá, hogy megcsal egy ideje a kolléganőjével.
Bementem a munkahelyére (spar), majd halál nyugodtan odaálltam a lány kasszájához. Remegett, izzadt, minden baja volt, a biztonsági őr is ott állt mellettünk, hogy ha gond van tudjon intézkedni.
De nem volt gond, nagyon édesen, halkan ezt mondtam neki: "Örülök, hogy ekkora a szerelem nálatok. Majd akkor is legyen ekkora, ha a veszekedésnél levegőnek néz, meg ha megüt ok nélkül. Szia"
Akkorát visított utánam, hogy "MIIIIII????:O"
Fél óra múlva hívott exem (még itt lakott), hogy én mit képzelek:D
Együtt vannak azóta is, szóval nem sokat értem el vele, de azért felkészítettem a csajt minden eshetőségre.
Én feleségként nem alacsonyodnék idáig, és ha ne adj' Isten én lennék a szerető, akkor meg nem hallgatnék végig őrjöngő feleségeket, hanem a 2. szónál leraknám a telefont.
A feleség intézze a férjjel a dolgot, és a szerető is intézze a férjjel (akár tudott a feleségről, akár nem).
Más kérdés, hogy ki milyen fair (vagy nem fair) módon viselkedett.
Attól függ mivel hívod fel. Például engem egy primitív asszony hívott fel, mindennek elmondott, és nem akarta felfogni, hogy téves számot hív. Ráadásul egyfolytában hívogatott napokig. Teljesen bolond volt, először felfogta, hogy téves és kitálta nekem az egész elcs.szett családi életüket, hogy milyen szar a férje, meg milyen retkes nővel csalja, hogy az a nő nem is fürdik, meg miket csinál ott a faluban, majd 10 perc múlva megint hívott, hogy mit képzelek magamról nagy baj lesz, mert tudja, hogy velem csalja a férje. Komolyan a tököm ki volt már vele. Megnéztem a mobil tudakozót, valami isten háta mögötti faluba volt bejegyezve a számának a tulajdonosa, azt sem tudom hol van.
Nem bírta felfogni, hogy ha igaz is, hogy a férje telefonjából nézte ki a számomat, akkor sem én vagyok, és lehet a férje átírta pl.a körzet számot, hogy ne tudják hívogatni a nőjét, ha megtalálják, de meg legyen neki a szám, ő tudja milyen módosítással. A végén megfenyegettem, hogy feljelentem, ha tovább hívogat, azóta nem hallottam róla. Na ez ciki még akkor is, ha az igazit hívja fel. Ebből kb. az jön le, hogy jézus szegény János felesége, tényleg egy hisztis ostoba liba, jobb neki velem.
Anno viszont nagyanyámnak volt egy ilyenje nagyapámmal. Ő összecsomagolt nagyapámnak míg nem volt otthon, majd találkozott a szeretővel és odaadott neki minden cuccot, hogy akkor szeretettel átadja az urát szennyessel, mindennel együtt, vigye akkor az egészet. Akkor már a nőnek sem volt olyan fontos, csak ott hebegett, hogy ő nem így gondolta. :D
09:05
Azt egy szóval sem mondtam, hogy a megcsalás a megoldás. Nyilván nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!