Szerintetek nem ciki ha egy feleség felhivja a szeretőt és elkezdi ócsárolni?
Ha ócsárolja,az ciki. Még ha a szerető tudta is,hogy van feleség! Engem mostanában csaltak meg,habár én még nem vagyok feleség,tudtam,hogy a páromat kell először is seggbe rúgni. Az exem nem egy emberi mintapéldány,de megpróbáltam elfogadni a hibáit,olyan hibákat,amiket a legtöbb nő nem fogadna el,ő ezt nem becsülte,és megcsalt. Ezért aztán én nem ócsároltam a szeretőt,hanem felkerestem elláttam őt a tényekkel(amiken látszólag leesett az álla),mosolyogva vállon veregettem,áldásomat adtam rájuk,és sarkon fordultam.
25/N
Szerintem meg nem a szeretőt kel felreállitani.Az esetemben müködött mert én nem zavartam be nekik de gondolom rajtam kivül volt még pár páciens,az is lehet hogy valakit nem risztott vissza az asszonyka telefonja és a pasi szeretője lett.
Ez olyan mintha 3szúnyog lenne a szobámban hiába csapok le eggyett ha a másik kettő még ugyanugy csipked vagy egy ajtonyitással még beszáll ujabb kettő.
Felhívni fel lehet, de általában már nem sok értelme van. Mire eléd kerül az ügy, már kialakulnak a viszonyok, és a legtöbb döntés is megtörténik.
3 gyerekkel hagyott ott a férjem az első szerelméért. Hogy miért? Mert emlékei szerint a nővel a hétköznapok is rózsaszínűek voltak. Mondjuk 18 évesen az még nem annyira nehéz. Hát én kapálóztam, próbáltam egyben tartani a családomat, de csak hülyét sikerült csinálnom magamból. Mert amíg én nyílt lapokkal játszottam, a nő bevetett minden trükköt. Állandóan azzal szédítette döntésképtelen emberemet, hogy neki a családja mellett van a helye, jobb lenne, ha többet nem is találkoznának, csak még egy búcsúestét kér. Aztán jött az ájulási nagyjelenet, és a többi érzelmi zsarolás. Próbáltam vele megértetni, hogy ez mekkora tré dolog, de szerinte a cél szentesíti az eszközt. Többször felhívtam, hogy ne robbantsa szét a a családomat, de neki akkor nagyon kellett a férjem. Ma már tudom, mennyi felesleges fájdalomtól kíméltem volna meg magam, ha összepakolom a férjem cuccát, és kirakom az ajtó elé, valamint sosem hívom fel a csajt. Nem azért, mert megalázó volt, hanem mert értelmetlen.
Én nem hívnám fel a szeretőt, megalázó lenne, plusz most mit mondjak neki?
A férjemmel rendezném le.
Azért azt hozzátenném, hogy eddig szinte mindenki úgy fogalmazott, hogy főleg a férj hibája, ha félrelép. Viszont szerintem ez két emberen múlik, valahol a feleség hibája is. Kivételek persze vannak, ismerek szexmániás pasikat, akik képtelenek a hűségre, de nőt is ismerek, aki ilyen. A legtöbb esetben lelki okok állnak a háttérben. Ez nem azt jelenti, hogy el kell nézni és nem kell kidobni a férjet, de azért önkritikát is kéne gyakorolni, ha máskor nem, hát utána, azért, hogy a következő kapcsolatban ne kövessük el ugyanazokat a hibákat.
A férjem egyik nap azzal jött haza, hogy a kollégái láttak egy pasival meghitten kávézni. Néztem okosan, mert fogalmam se volt miről beszél.
Utána röhögve mondta, hogy ő tudja ám, hogy kiről van szó!
Kiderült, hogy az egyik ügyfelem, egyben jóbarátom édesapjáról volt szó, aki külföldi és ügyintézés miatt rohangáltunk a városban, de közben meghívott kávézni.
35 évvel idősebb nálam, ősz, szakállas és a férjem is jóban van vele, így a személyleírás után leesett neki, hogy kiről lehet szó és miért vagyok vele.
De rosszul is elsülhetett volna a dolog, mert sok ügyfelemet nem is ismerte, elég sokszor láthattak mások "idegen pasival" a városban.
Például a fenti ember fia azóta itt él, férjem is imádja, még szerinte is "nagyon aranyos". Neki mániája, hogy öleléssel (vagy otthonról hozott kulturális különbség?) köszön, szinte a levegőt is kinyomja belőlem. Aki nem tudja a hátterét a történetnek, simán félreértheti a szitut.
Amúgy a fent említett apukával szintén aznap volt egy vicces történetünk. Egy kerthelyiségnél megálltunk, kérte, hogy menjek be és kérdezzem meg, hogy van-e fagyijuk, mert fagyizni szeretne. Berongyoltam, pincér mondta, ohgy kettővel arrébb lesz fagyi, nekik nincs. Az öreg addig kint várt rám. Megyek vissza, rázza a röhögés.
Kiderült, hogy - mi egymással angolul beszéltünk, egymás anyanyelvét nem beszéltük - a kerthelyiség szélén ülő pár ugyanolyan nemzetiségű volt, mint ő és amíg várt rám, ők tőle egy méterre azt taglalták, hogy "mit csinálhat egy ilyen csinos fiatal lány egy ilyen vén kecskével??".
Ő nem fedte fel magát, hogy értette, csak magában röhögött :)
Szerintem elég ciki, és nevetséges. Semmit nem ér el vele, csak nevetségessé válik. Mert?... jobban fogja magát érezni, ha egy másik, ismeretlen valakire mond pár csúnya szót, aztán levágja a telefont??? "na, ezt most jól megmondtam neki". A szerető mit fog gondolni? "Úristen! Nem csoda, hogy a Béla menekül ettől a nőtől, épp hozzám! Tényleg egymás mellett a helyünk!"
Meg egyébként is, ez olyan c.gányos megoldás. Ők tesznek ilyeneket, vagy még rosszabbat. megkeresik vagy öten, megtépik, megverik, stb. A primitívség határtalan...
Azért azt hozzátenném, hogy eddig szinte mindenki úgy fogalmazott, hogy főleg a férj hibája, ha félrelép. Viszont szerintem ez két emberen múlik, valahol a feleség hibája is.
Ebben hatalmasat tévedsz. A kapcsolat megromlása az két fél hibája, de az, hogy az egyik mással akar kefélni a házastársa háta mögött és ezt meg is teszi az csak a megcsaló hibája, hányszor kell elmondani, hogy a problémákat nem így oldjuk meg.
Részben igaza van annak hogy mindkét fél lehet a hibás,de akkor sem ez a megoldás.
Nálunk is volt mosolyszünet uj kapcsolatot szerettem volna,erröl tudott a párom és a "szerető" is.Mint utólag kiderült irkáltak is egymásnak a hátam mögött.Nem csaltam meg a párom,nem vertem át a "szeretöm".Kis gondolkodás után döntöttem.
én max annyit írnék a szeretőnek, h tudok a létezéséről. semmi egyebet.
a pasik nagyon tudják hülyíteni a nőket, és nem szeretném, h egyszerre kettővel tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!