Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lépjek, tegyek? (Kérdésed...

Mit lépjek, tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Szakítottunk a volt párommal novemberbe,de nem azért,mert nem szerettük egymást,hanem mert sok volt a vita közöttünk.

Egészen februárig elvoltunk egy se veled-se nélküled szituációban,és ez miattam volt,mert nem tudtam a helyzetet kezelni,és elég gyerekes voltam.

Márciusban beszéltünk utoljára,hogy nem lesz már közöttünk semmi,bár még szerettük akkor is egymást,de teljesen egymás agyára mentünk.

Azóta nem beszélgettünk,köszönőviszony- 1-2 mondat szintjére.

Nekem azóta volt egy párkapcsolatom,de egyszerűen csak az exemre tudok gondolni,még mindig szeretem,ezért szakítottunk 1 hete.

Neki nem volt azóta senkije,még "csak szex" szintjén sem.

Szeretném újra felvenni vele a kapcsolatot,de nem merem csak úgy felhívni,hogy: szia,nincs kedved dumálni?

Jó lenne újra beszélgetni,és újra fellobbantani a lángot,nagy szerelem volt a miénk és még márciusba is azt mondta,hogy szeret.

Azóta ebben a párkapcsolatomban felnőttem,rájöttem,hogy milyen hibákat követtem el az egész kapcsolatunkba,teljesen megváltoztam,és úgy érzem,most működne.

Nem tudom,mit tegyek,de felemészt az érzés.

22L ,egyébként 2 évet voltunk együtt.

2011. jún. 13. 23:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg, veszíteni nem veszítesz semmit, bár az tény, hogy rosszul fogod érezni magad miatta. De legalább megpróbáltad! :) Sok sikert!
2011. jún. 14. 06:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Hosszú vagyok:-). Hát, várok. Ő tudja, mit akarok, el kell döntenie, tud-e dönteni. Szerintem jelentkezik előbb-utóbb. Múlt héten nagyon szenvedtem a hiányától, legszívesebben elmentem volna hozzá, de sok gyötrődés után azt választottam, hogy sms-t küldtem: hiányzol. Azt felelte, nem gondolta volna.

De addig is belevágok a táncba (már régen akartam), és egyáltalán, magamon gondolkodom, hogyan is szeretném magam egy milyen kapcsolatban. Hogy ha ő, ha más lesz, felkészültebben várjam.

Szerintem döntsd el, mikor hívod fel (de lehet, hogy jobb ha írsz, jobban össze tudod szedni magad), és szervezz valamit rögtön utána, hogy ne légüres térbe csöppenj, ha negatív válasz jönne.

2011. jún. 14. 09:46
 13/17 anonim ***** válasza:

Hosszú vagyok, megint elszállt:-(.

Szóval várom, hogy jelentkezzen, de addig is magammal foglalkozom: beiratkoztam táncra, amit régóta akartam, és próbálok rendet tenni magamban: én mit várok, mit akarok és hogyan. Hogy ha ő, ha más lesz, felkészültebben várjam.

Szerintem döntsd el, mikor keresed meg, és tegyél be egy biztonsági programot arra az esetre, ha negatív választ kapsz: mondjuk egy ottalvást a legjobb barátnődnél. Így nem esel légüres térbe.

Lehet, hogy én a levelet választanám egyébként, jobban át tudod gondolni, ő is, és nem gabalyodsz bele. De ez nagyon egyéni.

2011. jún. 14. 09:50
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi lett?
2011. jún. 16. 12:46
 15/17 A kérdező kommentje:
van barátnője..buktam:)
2011. jún. 16. 18:12
 16/17 anonim ***** válasza:
De mit reagált? Érdekel, hogy volt, ha nem gond.
2011. jún. 19. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
És bátor vagy, büszke lehetsz magadra. Vállaltad az érzéseidet. Totál biztos, hogy bukta?
2011. jún. 19. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!