Hogy üldözzem el a tesóm barátnőjét?
Azért, amit a kérdésben írtam: "Hogy üldözzem el...?" azt nem teljesen így gondolom, de tömören kellett megfogalmazni. Eszemben sincs gyerekes dolgokkal véget vetni a kapcsolatuknak :) Remélem, hogy a bátyám rájön, hogy nem ő a neki való lány. Egyébként nincs üldözési mániám, mert a tesóm mindig elmondja, hogy miket mond rám és anyukámra a lány, persze azt is mondja, hogy mindig rászól, hogy ezt azért így nem kéne, de ettől még csinálja. Szó szerint a tesóm vesz neki mindent, ruhát, kaját, mobilfeltöltést, de még a mobilját is. Rezsit nem kell külön fizetni, mert már beköltözött a lakásába. Egyébként a lány szülei is rossz véleménnyel vannak a saját lányukról, a tesómmal mindig beszélnek telefonon és mindenki megosztja mindenkivel, hogy most épp mivel bántotta meg őket. Ez normális lenne? Néha azt hiszem, hogy a tesóm talán "szánalomból" van vele, mert gondolja, hogy még a saját szülei sem jönnek jól ki vele, akkor ki fog? Anyukám is egyetért velem abban, hogy reméli, hogy nem ez a lány lesz a tesóm élete párja, de ő is azt mondja, hogy ezt nekik kell eldönteni, mi ebbe nem tudunk beleszólni. Higgyétek el, hogy nem vagyok egy hülye húg, aki kedvtelésből nem akarja ezt az egészet!!! Én is tisztában vagyok azzal, hogy nincs hozzá közöm, ez az ő élete, de ismerem a bátyámat és nagyon szeretem és nem akarom azt, hogy majd 20 év múlva, mikor már szült neki 3 gyereket, a tesóm boldogtalanul tengődjön és eszméljen rá, hogy kár volt ez az egész.
Egyébként azt nem mondom, hogy teljesen érdekből van vele a lány, főleg a múltkori beszólása után. Azt mondta nekem, hogy az elején nem is tetszett neki a tesóm, csak érdekből volt vele, de már megszerette. Hát akkor ez azt jelenti, hogy minden rendben van vele, ugye??? ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!