Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? Tudom, hogy igaza van Anyumnak és én is nehezen viselem. Mit tegyek anyósomékkal, anyámmal és a párommal?

Figyelt kérdés

Párom a szobában eszik és morzsál, billentyűzetek a morzsák miatt nem működnek jól, mertha haza érkezik egyből a netet kéri és azzal alszik el.

Anyum lakásában lakunk.

Párom nem fizeti a fűtést és a közösköltséget, csak annyit ad, hogy az áramra és vízre futja. A többi miatt már bíróságon van a nevem. Pedig munka után, állandóan késő este ön haza, mert a haveroknak maszekol.

Anyummal, fiammal és velem mocskosul beszél, szidkozódik.

A kádat nem mossa ki, a falakat összekeni a mocskos kezeivel, cipőhúzáskor felteszi a szekrényre a lábát vagy cipővel mászkál bent a szőnyegen is, ha pár órára rá megy.

A kinti pólójában alszik és bent is azt használja, amiben kint melózik.

Jelenleg babát várunk és azóta durvultak el jobban a dolgok sajnos.

Anyum már rég besokalt, mert látja, hogy nem vagyok boldog, mert párom sokat veszekszik.

3 hét múlva születik a lányom és anyum most akar kitenni a lakásából.

Azt mondja, ha nem engedem el a páromat, akkor mehetünk Vele.

Páromnak jár a pofája, hogy örüljön, hogy nem áll a 3 szobás lakás üresen és szidja anyumat is. Persze én is aláírom, hogy lelakta a fehér falakat és fehér tapétákat, mert kézmosásért is könyörögni kell Neki.

Most anyósomhoz jöttem, anyum felhívott telefonon és azt mondta, ha haza megyek megver, hogy olyan helyre járok, ahol utálnak.

Azt észrevettem, hogy apósom is rosszat akar a fiának, mertha hozzám közeledik vagy ha én közeledem a páromhoz, mindig rászól, hogy ne piszkáljátok egymást. Tegnap meg azt mondta Neki, hogy ne Colát igyon, mert az rosszabb, mint a szeszesital és nyomta a kezébe a sört, meg a pálinkát is.

2011. jún. 13. 14:05
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Ő volt nekem sok mindenben az első.

A 11 éves fiam apja, csak abban volt első, hogy házasok voltunk. De a szex sem volt jó...

Én 32 éves vagyok, Ő meg 43 éves.

2011. jún. 13. 15:06
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
És akkor végül is miért írogatsz ide?
2011. jún. 13. 15:08
 33/37 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, hogy beszélgettek velem. Felér egy nyugtatóval, amit jelenleg nem szedhetek.
2011. jún. 13. 15:10
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

Szóval a hozzászólóktól megtudtad, hogy ugyanolyan ember vagy, mint a férjed, gyenge, és ha normális lennél, rég otthagytad volna, amit nem akarsz. És ez megnyugtat.

Wow, nem semmi.

2011. jún. 13. 15:12
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
És az ilyenek, ILYEN KÖRÜLMÉNYEK közé gyereket vállalnak...SZÉGYEN!!!
2011. jún. 13. 16:31
 36/37 anonim ***** válasza:

Uram Isten. ileyn korulmenyek kozott gyereket szulni egy ilyen pasinak.... tudtad h milyen...

mit tennek a helyedben??? pakolnek mennek anyumhoz es valnek a pasastol. a gyerkocoket meg inkabb egyedul nevelnem mint egy ilyen alakkal.

2011. jún. 13. 18:07
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
A párodnál már csak te vagy hülyébb...
2011. jún. 13. 18:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!