Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ebben a helyzetbe...

Mit tennétek ebben a helyzetben? Tudom, hogy igaza van Anyumnak és én is nehezen viselem. Mit tegyek anyósomékkal, anyámmal és a párommal?

Figyelt kérdés

Párom a szobában eszik és morzsál, billentyűzetek a morzsák miatt nem működnek jól, mertha haza érkezik egyből a netet kéri és azzal alszik el.

Anyum lakásában lakunk.

Párom nem fizeti a fűtést és a közösköltséget, csak annyit ad, hogy az áramra és vízre futja. A többi miatt már bíróságon van a nevem. Pedig munka után, állandóan késő este ön haza, mert a haveroknak maszekol.

Anyummal, fiammal és velem mocskosul beszél, szidkozódik.

A kádat nem mossa ki, a falakat összekeni a mocskos kezeivel, cipőhúzáskor felteszi a szekrényre a lábát vagy cipővel mászkál bent a szőnyegen is, ha pár órára rá megy.

A kinti pólójában alszik és bent is azt használja, amiben kint melózik.

Jelenleg babát várunk és azóta durvultak el jobban a dolgok sajnos.

Anyum már rég besokalt, mert látja, hogy nem vagyok boldog, mert párom sokat veszekszik.

3 hét múlva születik a lányom és anyum most akar kitenni a lakásából.

Azt mondja, ha nem engedem el a páromat, akkor mehetünk Vele.

Páromnak jár a pofája, hogy örüljön, hogy nem áll a 3 szobás lakás üresen és szidja anyumat is. Persze én is aláírom, hogy lelakta a fehér falakat és fehér tapétákat, mert kézmosásért is könyörögni kell Neki.

Most anyósomhoz jöttem, anyum felhívott telefonon és azt mondta, ha haza megyek megver, hogy olyan helyre járok, ahol utálnak.

Azt észrevettem, hogy apósom is rosszat akar a fiának, mertha hozzám közeledik vagy ha én közeledem a páromhoz, mindig rászól, hogy ne piszkáljátok egymást. Tegnap meg azt mondta Neki, hogy ne Colát igyon, mert az rosszabb, mint a szeszesital és nyomta a kezébe a sört, meg a pálinkát is.

2011. jún. 13. 14:05
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Laktam már anyummal, de sajnos Vele sem jó hosszútávon.

Én is utálok a rabszolgája lenni, hogy még a kádat sem képes maga után kimosni és a tálcáját a szobából kivinni.

Sajnos beszélgetni nem tudok Vele.

Anyumnál éltem már, zártam már ki többször is, de Ő csak egyre rosszabb lett.

Nem fekszem le Vele, amióta 4 éve a lányunk megszületett külön alszunk. Azért is érzem úgy, hogy ezt a Babyt egyedül vártam, illetve a kislányommal.

Amikor szexuálisan együtt vagyunk, mindig fertőzésem lesz, de csak az utóbbi kb. 1 évben, pedig minden nap fürdik, de mocskos is a kád Tőle.

Lányom is mondta már Neki, amikor fürdés után felvette ugyanazt a pólót, hogy apa koszos vagy. De az apja azt mondta, hogy nem, mert előtte fürdött le.

2011. jún. 13. 14:29
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Ha Te is tisztában vagy vele, hogy anyukádnak van igaza, miért kell még mindig egy ilyen otromba, bunkó fajankóval együtt élned? Minden ép eszű ember csak azt tudja tanácsolni, hogy ha teheted, minél előbb léptesd le. A gyerekvállalásba pedig ha már ennyire meggondolatlanul belecsöppentél ismét, nincs mit tenni. Lesz két gyereked apa nélkül - legalábbis egyelőre - de még mindig jobb, mint egy ilyen, általad is eléggé visszataszító jellemzőkkel leírt apával nevelni őket, amelyben nem lenne sok köszönet sem neked, sem pedig nekik.

Anyukád helyében már én is kitettem volna rég a szűrét, és nem csodálom, hogy rád is haragszik, ha még mindig ragaszkodsz ahhoz a taplóhoz.

2011. jún. 13. 14:31
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt mondom, megérdemlitek egymást. Te azért, mert hagyod magad alázni tőle, ő meg azért, mert te hagyod, és elviseled. Sok boldogságot nektek! :)
2011. jún. 13. 14:33
 14/37 A kérdező kommentje:

Azt szeretem benne, hogy Ő volt az első sok mindenben nekem.

Tisztelem benne, hogy a gyermekeim édesapja.

Szeretem, hogy jól vezet.

Tetszik a felső teste és amikor teljesen tiszta jó Vele szeretkezni, de ez már kb. 3 havonta van és Ő valamiért nem is igényli.

Bár az is jó, hogy szerintem így nem csal meg, mert csak egy cigány állna szóba Vele.

Néha elmosogat és amikor normális emberként viselkedik, jó Vele, de sajnos ez is egyre ritkább.

Apósomat gyűlölöm, de mióta babás vagyok, sajnos normálisabb velem, mint a fia.

Teljesen külön lakunk Anyukám lakásában.

2011. jún. 13. 14:35
 15/37 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem neked fogalmad nincs arról,hogy mi a szerelem/szeretet,mi egy párkapcsolat, ha azt nem hagyod el,mert szeretetd.

le se fekszel vele, akkor minek vagytok együtt?

2011. jún. 13. 14:36
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kur-vá-zik. De nem sajnállak, 4 éve alig vagytok együtt, külön alszotok, te meg gyereket vállalsz tőle. Gáz vagy.
2011. jún. 13. 14:37
 17/37 A kérdező kommentje:

Teljesen igazad van, de könnyű ezt írni!

Mondani én is ezt mondanám másnak, de véghez vinni lelkileg nagyon gyenge vagyok sajnos.

2011. jún. 13. 14:39
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

Neked jó ez a megalázó helyzet.

Nem beszélgettek, külön alszotok, alig van intimitás, de akkor is fertőzést kapsz tőle.

Mellette csak annyit tudsz felhozni, hogy jól vezet, nem csal meg mert tiszta kosz meg ilyesmi?

Hát, érdekes fogalmaid vannak egy kapcsolatról. Szerintem te tökéletesen meg vagy elégedve ezzel a kényelmes helyzettel, függsz tőle, nem is akarsz változtatni. Megérdemled, elég gyenge jellemre vall.

Én csak a szegény gyerekeket sajnálom... Milyen mintát látnak te jóég... :(

2011. jún. 13. 14:40
 19/37 A kérdező kommentje:

Szerintem tudom, hogy mi a szerelem/szeretet/párkapcsolat. Bár nem biztos, hogy érzem azt, hogy milyen az, ha kölcsönös.

Én csak annyit kérnék, hogy emberként viselkedjen.

Én szívesen lefeküdnék Vele, de mióta terhes vagyok, Ő nem közeledik. Nekem meg abból van elegem, hogy hiába jó az, de mindig fertőzést kapok.

Kur-vá-zik? De ki állna Vele szóba?

Külön úgy alszunk, hogy egy hatalmas 3 szobás ágyban, gyermekünk közöttünk alszik. Ő az ágy egyik, én a másik végében, de ez nem miattam alakult így.

2011. jún. 13. 14:46
 20/37 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk én csak azt furcsállom, hogy a kérdésben még fiad van, a kommentedben meg már lányod. De nyilván meg tudod magyarázni ezt is, mint azt, hogy miért nem tudsz lépni.
2011. jún. 13. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!