Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Neki van pasija, nekem nincs....

Neki van pasija, nekem nincs. Vesztes vagyok?

Figyelt kérdés
Az unokatesómmal egyidősek vagyunk, 21 évesek. Neki volt már több barátja is, bár komolyabb kapcsolatai voltak. Nekem semmi szinte. Ő összejött egy fiúval, aki nagyon rendes, én így azt jóslom hogy vele együtt is fognak maradni akár örökre is, mert tényleg annyira összeillenek. Tudom ez nem verseny, de mégis úgy érzem én veszítettem, mert nekem senkim sincs. A család még nem tud a pasijáról, de már sejtik, én meg terelek hogy ne derüljön ki, hogy ő már "elkelt" én meg ilyen vagyok...
2011. jún. 12. 21:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

21 évesen én is hasonló helyzetben voltam.

Unokatesóm már össze is költözött a nagy szerelmével, közös otthonuk, életük volt. Nekem meg soha senkim.

Én nem éreztem magam vesztesnek, csak úgy éreztem, hogy az ő élete teljesebb, mint az enyém. Többet tapasztal.

23/L

2011. jún. 12. 23:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Az van, hogy ő akkor fog elválni, amikor te férjhez mész.Nem létezik ma olyan, hogy 21 éves korában férjhez megy és mellette hal meg.Remélem ezzel nem sértettem senkit, jó lenne hallani az ellenkezőjét.

Te viszont abban igenis változtass, hogy legyenek programjaid, járj el bulizni, legalább néha.Oké, hogy nem vagy nagyon közösségi ember, de kivel karod megosztani ezt az életet, ha nem az emberekkel?

biztos szép vagy, és lenne alkalmad, csak jól kikerülöd. Egyébként én partiból partiba estem, ezer arccal megismerkedtem, lett volna szép számmal érdeklődő, és mégis 25 éves koromig nem volt komoly kapcsolatom, pedig akartam.Megjósolhatatlan, hogy min múlik, de az alkalmakat legalább keresd.

2011. jún. 12. 23:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha nem jársz társaságba, sportolni, és az iskolában nem találkoztál össze a nagy ővel, akkor a következő lehetséges állomás a munkahelyed lesz.

De hogyha ennyire bezárkózol, ne csodálkozz, hogy nem talált még rád a szerelem.

Szinte csak a filmekben jön szembe veled az utcán, és szeret beléd első látásra, stb.

Ismerkedni kell több fiúval is, mert valószínű nem az első vagy a második lesz életed szerelme, aki elhív randizni.

Úgyhogy nyiss mindenképp.

És sportolj, gyenge kifogás az ügyetlenség! Ha sportolsz, jobban érzed majd magad a bőrödben, és ez másokra is hatással lesz. (nem csak a túlsúlyosoknak kell sportolni)

2011. jún. 12. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!