Neki van pasija, nekem nincs. Vesztes vagyok?
Miért lennél az? Lehet hogy még nem volt olyan pasi,akivel
úgy érezted volna hogy eltudod képzelni magad.
Ez még nem jelenti azt hogy vesztes vagy,csak azt hogy nem jött még el te időd.
Éld a saját életed és ne foglalkozz azzal hogy mások mit
csinálnak.
Tudod az az életben a legnagyobb vesztes, aki a Te helyzetedre azt mondja, hogy "vesztes vagy".
Én is rosszul éreztem magam, bár ez egy szakítást követöen volt, pedig valójában nyertem, teret!
Mintha engem írtál volna le, csakhogy én idővel rájöttem, hogy valójában én nyertem.
Most én is meg az unokatesóm is 21 évesek vagyunk. Az unokatesómnak már több barátja is volt(persze nem olyan komolyak) és végűl összejött 1 fiúval immár 4 éve.
Akkor úgy gondoltam, hogy én is vesztes vagyok, mert nekem 1 barátom sem volt.
És íme már 2 éve élek boldog párkapcsolatban, míg ő nem boldog a párjával, sajnos.
Miben vagyok másabb?
Én nagyon visszahúzódó voltam mindig, bár most már kezdek kicsit oldódni, de nagyon sok komplexusom van. Nem szeretem saját magam. Pedig nem vagyok se kövér, se túl vékony (177 cm 60 kg vagyok) próbálok csinos lenni, mások azt mondják szép beszédhangom van, értelmesnek is mondanak. De mégis egy esetlen, buta, szürke senkinek tartom magam...Most ez így csúnyán jön le, de ő sem egy nagy szám, és a pasija sem az.
És amúgy pont azért mert ilyen vagyok, nem is járok el szinte sehova. Életemben 2-szer ha voltam bulizni, mindig csak elmegyek a suliba, hazajövök, és itthon vagyok. A sportoláshoz ügyetlen voltam mindig, tehetségem nem hiszem hogy bármihez is van, annyira kiemelkedően okos sem vagyok. Tehát a hobbik is kilőve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!