Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Neki van pasija, nekem nincs....

Neki van pasija, nekem nincs. Vesztes vagyok?

Figyelt kérdés
Az unokatesómmal egyidősek vagyunk, 21 évesek. Neki volt már több barátja is, bár komolyabb kapcsolatai voltak. Nekem semmi szinte. Ő összejött egy fiúval, aki nagyon rendes, én így azt jóslom hogy vele együtt is fognak maradni akár örökre is, mert tényleg annyira összeillenek. Tudom ez nem verseny, de mégis úgy érzem én veszítettem, mert nekem senkim sincs. A család még nem tud a pasijáról, de már sejtik, én meg terelek hogy ne derüljön ki, hogy ő már "elkelt" én meg ilyen vagyok...
2011. jún. 12. 21:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%
Ez valóban nem egy verseny. Idővel neked is lesz neaggódj, csak fogj ki egy jóarc pasit. Én is 21 éves vagyok és inkább kerülöm most a férfiakat egy ideje, nincs szükségem kapcsolatra, nem tudom mi lehet velem. Szóval nem kell aggódni, és nem is biztos hogy örökre együtt maradnak.
2011. jún. 12. 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:
34%
Miért nem volt eddig kapcsolatod?
2011. jún. 12. 21:38
 3/13 anonim válasza:
88%

Miért lennél az? Lehet hogy még nem volt olyan pasi,akivel

úgy érezted volna hogy eltudod képzelni magad.

Ez még nem jelenti azt hogy vesztes vagy,csak azt hogy nem jött még el te időd.

Éld a saját életed és ne foglalkozz azzal hogy mások mit

csinálnak.

2011. jún. 12. 21:42
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Tudod az az életben a legnagyobb vesztes, aki a Te helyzetedre azt mondja, hogy "vesztes vagy".

Én is rosszul éreztem magam, bár ez egy szakítást követöen volt, pedig valójában nyertem, teret!

2011. jún. 12. 21:45
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Mintha engem írtál volna le, csakhogy én idővel rájöttem, hogy valójában én nyertem.

Most én is meg az unokatesóm is 21 évesek vagyunk. Az unokatesómnak már több barátja is volt(persze nem olyan komolyak) és végűl összejött 1 fiúval immár 4 éve.

Akkor úgy gondoltam, hogy én is vesztes vagyok, mert nekem 1 barátom sem volt.

És íme már 2 éve élek boldog párkapcsolatban, míg ő nem boldog a párjával, sajnos.

2011. jún. 12. 21:52
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem vagy elkésve semmivel sem, meg vesztes sem vagy. Ez nem verseny. De azért megnézhetnéd, hogy miben más az unokatesód, mint te? Talán kedvesebb, mosolygósabb, többet jár társaságba, rendezett a ruházata, szép a beszédje, jó a formája, stb.
2011. jún. 12. 22:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is kiakadtam tavaly, mikor a nálam fiatalabb, csúnyább, hülyébb uncsim eljegyzésén voltam. Rá félévre összejöttem a mostani pasimmal, már eljegyzett. Őt meg a pasija vagy 8 év után. Az nevet, aki utoljára nevet:)
2011. jún. 12. 22:40
 8/13 A kérdező kommentje:

Miben vagyok másabb?

Én nagyon visszahúzódó voltam mindig, bár most már kezdek kicsit oldódni, de nagyon sok komplexusom van. Nem szeretem saját magam. Pedig nem vagyok se kövér, se túl vékony (177 cm 60 kg vagyok) próbálok csinos lenni, mások azt mondják szép beszédhangom van, értelmesnek is mondanak. De mégis egy esetlen, buta, szürke senkinek tartom magam...Most ez így csúnyán jön le, de ő sem egy nagy szám, és a pasija sem az.

És amúgy pont azért mert ilyen vagyok, nem is járok el szinte sehova. Életemben 2-szer ha voltam bulizni, mindig csak elmegyek a suliba, hazajövök, és itthon vagyok. A sportoláshoz ügyetlen voltam mindig, tehetségem nem hiszem hogy bármihez is van, annyira kiemelkedően okos sem vagyok. Tehát a hobbik is kilőve.

2011. jún. 12. 22:48
 9/13 A kérdező kommentje:
De köszi a válaszokat.
2011. jún. 12. 22:49
 10/13 A kérdező kommentje:
A beszédhanggal azt akartam mondani, hogy sokszor félek megszólalni is, mert attól félek valami hatalmas butaságot mondok, ezért inkább alig beszélek.
2011. jún. 12. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!