Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A családom vajon mit fog...

A családom vajon mit fog szólni hozzá? Kitagadnának?

Figyelt kérdés

Szisztok!

Abban a helyzetben vagyok, hogy szerelmes vagyok. Egy olyan srácba, akit a családom nem visel el. Már voltunk együtt, szakítottam vele egy évvel ezelőtt, de nem bírtam megszakítani vele a kapcsolatot. Az első szakítás is főleg szüleim miatt volt. Folyton cseszegettek vele. Most, másodjára még nem jelentettem be nekik, hogy ez van, szeretem, és vele akarok lenni. Nincs olyan anyagi háttere a srácnak, nem végzett magas iskolát, de a bensője annál jobb. Lehet nem olyan okos, nincs annyi pénze, de attól még lehet boldog az ember, nem?

Szüleim megfenyegették tesómat, hogy nem támogatják anyagilag, ha egy bizonyos dolgot megcsinál. Na már most, attól félek(továbbtanulás előtt állok), hogy ha összejövök hivatalosan is, tehát szüleimnek bejelentem hogy együtt vagyok vele, akkor megteszik velem is ugyanezt, hogy megfenyegetnek. A továbbtanulás a legfontosabb, megalapozza az életem. Egy senki vagyok, nem dolgoztam még, nem lenne hova mennem ha gáz lenne a helyzet. Szóval ti mit tennétek a helyemben? Kiállnátok amellet akit szerettek, vagy a jövőtöket vennétek inkább figyelembe? Nem szeretném elveszíteni, nagyon szeretem, és ez kölcsönös.

19/L

2011. jún. 12. 12:43
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot! Ez azért ad egy kis biztatás, kis erőt, hogy mégsem vagyok annyira kiszolgáltatva, ahogy írtad. KÖSZÖNÖM :)
2011. jún. 12. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!