Mit csináljak? Ebből nagy balhé lesz?
Az történt, hogy 2 napja eljöttem a páromtól vagy elmentem szórakozni. Amire Ő azt mondta, hogy ne menjek. Persze mégis elmentem. Azóta nem veszi fel a telefont és nem reagál az sms-re sem.
Másfél éve vagyunk együtt, ha ez számítana valamit.
Ti féltékenyek vagytok, nem bíztok a másikban, és ezért meg akarjátok szabni, mit tehet a másik és mit nem. Te megcsalnád a párodat attól függetlenül, hogy fiú barátaid vannak? Ha igen lenne a válasz, nyilván nem járnál vele. De ő ezt nem hiszi el, és ez sértő, megalázó, nem bízik benned. Ugyanígy vagy te is vele. Ha boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatot akartok, akkor sürgősen felejtsétek el, hogy a másiknak megtiltsatok bármit, amit szívesen megtenne. Ha szeret, akkor nem fog megbántani, ha pedig nem, akkor szakítani kell!
Voltam hasonló helyzetben, mint te. A párom így akart módszeresen rávenni, hogy válasszak az életem és közte. Mert ő azt sem viselte el, hogy barátnőim vannak, mert velük is biztos pasiznék, a családomat pedig szintén le akarta koptatni, mert nehogy már más szavára is adjak, ne csak az övére.. Miután szakítottam vele, még évekig járt utánam, mert nem akarta felfogni, hogy valamiről én magam döntöttem, és hogy nem vagyok a tulajdona.
A helyedben várnám, hogy a barátom kiforrongja magát és keressen. Ha nem teszi, akkor nem szeret, csak birtokol, hiszen azért van megsértve, amiért nem korlátozhat a szabad akaratodban. Ha felhív, akkor állítsd döntés elé: vagy bízik benned és nem próbálja megmondani, mit csinálhatsz és kivel, vagy pedig nincs értelme, hogy együtt legyetek. És te is tartsd magad ehhez!
Ha nem így teszel, nagyon csúnya vége lesz ennek a kapcsolatnak..
Na. Ne csináljunk bolhából elefántot. Véleményt mondok, nem megtiltom. Ő is ezt teszi. Vannak olyan dolgok mikor persze menj csak, meg vannak olyanok, hogy nem örülök neki.
De attól elmehet, ha akar, nem tiltunk semmit. Csak egy véleményt mondunk amit vagy megfogad a másik nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!