Vannak olyan párok akik tizenévesen ismerkedtek meg, és már régóta együtt vannak (például 10-15 év)? Személyes példák?
Szüleim 20 éve (16 évesen ismerték meg egymást).
Nagyszüleim 52 éve (17 évesen ismerték meg egymást)
Mi a párommal (16 évesen ismertük meg egymást) most 21 évesek vagyunk, ez még nem tizen év, de tervben van, hogy együtt maradunk a még hátralevő 80 évben:D (eljegyzés, esküvő)
nekem van egy barátnőm, aki tizenévesen elszökött a fiúval külföldre, most meg már tíz éve házasok :-)
de ez kirívó történet, nem így szokott lenni a mai világban. de örülök, hogy nekik meg bejött. de annak is, hogy nekem meg nm, mert visszagondolva egyik régebbi barátom sem lett volna a nagy ő, csak a rózsaszín köd elvakított :-P
Mára már felnőttem é megtaláltam a párom. És örülök, hogy ő az, akkor is, ha később történt és nem tizenévesen. mostani fejjel az akkori pasijaimra rá sem bírnék nézni... nem is értem...biztos tapasztalatnak kellett :D
30N
Ez igazán megnyugtató, és olyan szép. :) Köszönöm a válaszokat, csak a kellemes érzésre vágytam, hogy sok ilyen kapcsolat létezik még, mert szerintem olyan felemelő, hogy manapság van ilyen!:) Csak sajna, ritkán hallottam róluk.
Amúgy egyik kedves válaszoló írta, hogy nem lesz kevesebb valaki, mert nem elsőre találta meg a párját... Én ezt egy szóval sem mondtam, meg se fordult a fejemben, meg semmi hátsó gondolatom nem volt, csak hirtelen eszembe jutott ez, és gondoltam megkérdezem, mert régen hallottam ilyen kapcsolatról. :)
Remélem, hogy velem is ilyesmi fog történni, mert a párommal most végeztünk a gimnáziumban, és együtt tervezünk mindent, de hát sok minden van, ami nem rajtunk múlik. :)
Még egyszer köszönöm a történeteket, és sok boldogságot kívánok mindenkinek, akinek ilyesmi adatott meg! :)
anya 14 apa 17 volt mikor megismerkedtek
30 éve házasok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!