Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintem túlreagálta. Vagy...

Szerintem túlreagálta. Vagy jól cselekedett? Szerintetek?

Figyelt kérdés

Annyi a történet, hogy van egy legjobb barátom, aki fiú. Ma találkoztam a barátommal, és véletlen összefutottam ezzel a sráccal, leültünk 3-man dumálgatni, stb.

Na és tudni kell erről a fiúról, hogy nagyon szerelmes 1 lányba, de nem nagyon kaphatja meg, mind1. Barátom pedig folyamatosan csókolgatni, ölelgetni akart, én meg nem akartam azt, hogy ezzel rosszul essen a haveromnak..

Na és erre barátom felkapta a vizet, és kb hozzám se szólt.. :S Aztán mondtam neki, hogy majd beszélünk később, és hazajöttem. Nem akartam a hisztizését hallgatni..

Szerintetek?

2011. jún. 10. 15:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ölelkezés, simogatás, puszik, csókok az nem tartozik senkire, ha fiú, ha lány, ha haver, ha depis, ha nem, ha akárki. Magánügy! Ez a kettőtök dolga, elég, ha megfogjátok egymás kezét és szorosan ültök/áltok egymás mellet, evvel is ki lehet fejezni az érzelmeket. Meg nálam ez a nyalomfalom társasgágba azt jelképezné, hogy nem tisztelem a szerelmünket és a másik embert.

Igazad van, DE menj oda a párodhoz és mondd el neki, hogy társaságba nem és azt is, hogy MIÉRT!

Én sem szeretem, ha valakivel beszélgetek a párja meg rámászik vagy fordítva. És utcán se szép, hogy ott egymás ölébe ölelkezve csókolóznak éppenhogy le nem fekszenek ott helyben egymással. Nem vagyok prűd, egyszerűen illem az egész. Nem állatok vagyunk. Legalábbis szerintem...

Mutasd meg Neki a kérdést!

22/N

2011. jún. 10. 15:51
 12/12 anonim ***** válasza:

jajajajajaj...

Tippelhetek? kb 18-20 között vagy, ugye? Talált?

Nos akkor itt az idő hogy leüljetek és megbeszéljétek ezt a nyilvános fogdolósdit, csókolgatást...

Nekem is volt ilyen időszakom kb 19 éves lehettem, mikor a barátom a boltban a sor közepén elkezdett csókolózni velem... előttünk, mögöttünk, mellettünk emberek, és én érzetem magam kellemetlenül... szerintem az nagyon nem odaillő volt (talán akkor kezdett benőni a fejem lágya?? :)) persze az én pasim is kiborult...és nem is értett meg.

A pasid csak ki akarta nyilvánítani azt hogy te márpedig hozzá tartozol!!! Nem tudom te hogy vagy vele, de ez számomra olyan mintha körbe pisilt volna mint egy kutya a haverod előtt... igazából szerintem csak magát égette be, hisz ezek szerint az önbizalma egy nagy nulla, amit bizonyított is...ha lenne, akkor nem kellene bizonygatni a külvilág fele, hogy ő az én csajom...

Beszélj vele, hogy ez téged zavar. Adj tippeket neki ilyen esetere pl ha hozzád akar érni és ha nyilvános helyen vagytok, akkor tegye de kicsit másként,pl: mondhatod azt is hogy jobb lett volna ha csak a kezedet simogatja meg, vagy ha a térdedre (!) nem a combodra! teszi a kezét, vagy ha kiszed valamit a hajadból... szerintem ez sokkal jobb mint a nyilvános nyálzás, ölelgetés... de te tudod... mindenesetre mondd meg neki azt is hogy hogyan csinálja másként...

2011. jún. 10. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!