Mi a menete annak, hogy lemondjak hivatalosan is a gyerekeimröl?
A feleségemmel elváltunk lassan 3 éve.
A munkahelyemen nemrég felmondtak.ebben a hónapban nem küldtem gyerektartást és nem is akarok.
El fogok költözni a megyéből az orszàg màsik oldalára és a gyerekeket sem nagyon szoktam látogatni.
A volt feleségemnek van egy új pàrja aki foglalkozzon a gyerekekkel.le szeretnék mondani a gyerekekről hivatalosan is.tudja esetleg valaki,hogy ennek mi a menete,hová kell fordulni stb?
Nagyot fogok OFFolni:
de ezúton is KÖSZÖNÖM a Jóistennek, ilyen Apukám van, aki a válás után is ugyan úgy törődik velem, sőt az anyukámmal is jóban vannak, és megtesznek mindent értem. Köszönöm, hogy hozzájuk születtem! Ámen! 22N
OFFolni fogok, azt már úgyis tudod, h mit kell lépned hivatalosan.
Talán jobb, ha tényleg így döntesz, rólam is lemondtak, külön-külön a szüleim, és én jól jártam szerető családba kerültem, ahol megadtak mindent, főleg a szeretetet és az elfogadást.
Lépd ezt meg, ha így érzed, csak egy dologra gondolj majd, engem 25 év után megkeresett az apám, és elmondta, h milyen büszke rám, diplomám van, családom, és mennyire hasonlít rá a fiam.
Na akkor dobtam ki a lakásból...
Szintén off véleménynyilvánítás...
Még jó, hogy anonim oldal, és meg sem mutatom a férjemnek. Mert lehet kitekerné a nyakadat, hogy ilyen gerinctelen alak vagy, mivel Ő csodálatos apa és bármit képes feláldozni a gyerekeinkért!
A GYERMEK nem egy darab szemét, hogy megcsinálod és amikor nem kell eldobod!!! S jól jegyezd meg, hogy öregkorodra vagy betegségedre hiába mennél sápítozni megérdemled, ha két lábbal rúgnak hátsón!
Nem kedvelnek? Vajon ki a hibás? Magad vallottad be, hogy nem is törődtél velük! Lemondhatsz, de fizetned akkor is kell utánuk! (sőt én az új apuka helyében örökbe sem fogadnám a gyerekeket már csak azért se, hogy az ilyen görény csak élje világát)
Nem kivánság müsor olyan nincs hogy nem akkarsz fizetni és lemondasz a kötelezetségeidről.
A gyerekről csak akkor mondhatsz le ha valki örökbe fogadja öket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!