Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a menete annak, hogy...

Mi a menete annak, hogy lemondjak hivatalosan is a gyerekeimröl?

Figyelt kérdés

A feleségemmel elváltunk lassan 3 éve.

A munkahelyemen nemrég felmondtak.ebben a hónapban nem küldtem gyerektartást és nem is akarok.

El fogok költözni a megyéből az orszàg màsik oldalára és a gyerekeket sem nagyon szoktam látogatni.

A volt feleségemnek van egy új pàrja aki foglalkozzon a gyerekekkel.le szeretnék mondani a gyerekekről hivatalosan is.tudja esetleg valaki,hogy ennek mi a menete,hová kell fordulni stb?

2011. jún. 10. 09:27
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
96%
De durva... Tudsz tükörbe nézni? Egyébként használd a google-t biztosan van róla valami.
2011. jún. 10. 10:25
 32/39 anonim ***** válasza:
87%

Nagyot fogok OFFolni:

de ezúton is KÖSZÖNÖM a Jóistennek, ilyen Apukám van, aki a válás után is ugyan úgy törődik velem, sőt az anyukámmal is jóban vannak, és megtesznek mindent értem. Köszönöm, hogy hozzájuk születtem! Ámen! 22N

2011. jún. 10. 10:26
 33/39 anonim ***** válasza:
92%
Oké, nem tisztem, hogy ítélkezzek, de gondolom érezte már a házasságotokban is, hogy mennyire érdekelnek téged a gyerekeid. Ha valaki szereti a gyerekeit és tartani akarja a kapcsolatot velük, törődni akar velük, azt egy másik fél által kezdeményezett válás nem változtathatja meg. Az érzést. Ha elfogadsz egy tanácsot: szerintem a mostani barátnődnek ne csinálj gyereket. Te úgy néz ki alkalmatlan vagy az apa szerepre.
2011. jún. 10. 10:26
 34/39 anonim ***** válasza:
77%
Amikor csináltad a gyerekeidet, az jó volt mi? Szánalmas egy pali vagy.....
2011. jún. 10. 12:03
 35/39 anonim ***** válasza:
96%

OFFolni fogok, azt már úgyis tudod, h mit kell lépned hivatalosan.

Talán jobb, ha tényleg így döntesz, rólam is lemondtak, külön-külön a szüleim, és én jól jártam szerető családba kerültem, ahol megadtak mindent, főleg a szeretetet és az elfogadást.

Lépd ezt meg, ha így érzed, csak egy dologra gondolj majd, engem 25 év után megkeresett az apám, és elmondta, h milyen büszke rám, diplomám van, családom, és mennyire hasonlít rá a fiam.

Na akkor dobtam ki a lakásból...

2011. jún. 10. 13:47
 36/39 anonim ***** válasza:
94%

Szintén off véleménynyilvánítás...

Még jó, hogy anonim oldal, és meg sem mutatom a férjemnek. Mert lehet kitekerné a nyakadat, hogy ilyen gerinctelen alak vagy, mivel Ő csodálatos apa és bármit képes feláldozni a gyerekeinkért!

A GYERMEK nem egy darab szemét, hogy megcsinálod és amikor nem kell eldobod!!! S jól jegyezd meg, hogy öregkorodra vagy betegségedre hiába mennél sápítozni megérdemled, ha két lábbal rúgnak hátsón!

Nem kedvelnek? Vajon ki a hibás? Magad vallottad be, hogy nem is törődtél velük! Lemondhatsz, de fizetned akkor is kell utánuk! (sőt én az új apuka helyében örökbe sem fogadnám a gyerekeket már csak azért se, hogy az ilyen görény csak élje világát)

2011. jún. 10. 15:39
 37/39 anonim ***** válasza:
92%
"Ő akart elválni." És akkor mi van? A gyerekeidtől nem váltál el. Látogasd őket amilyen sűrűn csak tudod, még nem késő rendbehozni a kapcsolatotokat. Igazi tutyimutyi s.ggfej lehetsz.
2011. jún. 10. 16:13
 38/39 anonim ***** válasza:
94%
Gerinctelen dolog, az biztos,hogy a gyerekeidet meg sem érdemled, köpj egy nagyot a magasba s állj alá!!!
2011. jún. 10. 19:16
 39/39 anonim ***** válasza:
92%

Nem kivánság müsor olyan nincs hogy nem akkarsz fizetni és lemondasz a kötelezetségeidről.

A gyerekről csak akkor mondhatsz le ha valki örökbe fogadja öket.

2011. jún. 10. 22:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!