Ez miért flörtölés? Most ne szóljak hozzá? Mit csináljak az ilyen "vádakkal"? És a srác meg a csaj miért ilyen velem?
18éves lány vagyok a bátyám idősebb nálam 8évvel, és van egy haverja aki minimum 30éves és náluk lakik ideiglenesen, meg a srácnak van felesége is. Nevezzük a srácot T-nek. A lány N-nek.
Nekünk van egy vállalkozásunk T nálunk melózik, ezért naponta találkozom vele, de egyáltalán nem jó pasi, még csak jóképűnek se mondanám viszont bírom a humorát és elpoénkodok meg eldumálok vele.
És szerintem N egy kicsit féltékeny, erre mondja anyám valamelyik nap hogy "ne csodálkozz ha N nek nem tetszik amit csinálsz. Egyik csaj se örül ha egy másik lány a pasijával hülyül"
Mivan? Akkor én se engedjem emberek közé a pasimat? Mert van barátom! És egyáltalán nem gondolom hogy flörtölök Tvel azért mert hülyülök vele.
És tegnap szaladgáltunk ide-oda mert átalakitjuk a házat venni kellett dolgokat. Faterommal mentem, de T is jött mert segitenie kellett pakolni, és elvoltam vele, röhögtünk beszélgettünk...
Erre mondja anyám hogy "Flörtölsz vele és még adod alá a lovat"
DE MIVEL??? UGYANIGY VISELKEDEK MINDEN SULIS HAVEROMMAL IS...NEMÉRTEM NEM SZEMEZEK VELE, NEM ÉREK HOZZÁ, NEM BESZÉLEK 2ÉRTELMŰEN SEMMI ILYEN-
és... tegnap délután még ittvolt T és átjött N is. És mondja nekem T hogy üljek oda hozzájuk... Erre fogta magát N és feljött és leült mellém a teraszra dumálni, és mindig jófejkedni akar... azelőtt sosem tette.
És bátyámnak van egy másik haverja ő is olyan 30lehet és vele is jól elvagyok. De ő se jön be.
és mondja a bátyám nekem hogy "Minden haverommal kikezdesz?"
Szerintem a kérdés inkább ugy hangozhatott volna hogy "Minden haverod félre érti a poénkodásomat és KIKEZD VELEM?"
és T mindig poénkodik velem, odajön hozzám, akkor tegnap hivott hogy "gyere már ezt nézd meg ezt a járólapot" meg ilyenek, meg mondok vmit és grimaszol meg oltogat.
A másik srác detto...
DE EZ MITŐL FLÖRTÖLÉS? NEM FLÖRTÖLÖK VELÜK, PLUSZ SZERETEM A PASIMAT.
Én úgy mondom, hogy van pasi haverom, a férjemnek is van lány barátja és soha nem merült fel bennünk a féltékenység árnyéka sem.
Ha azt venném észre, hogy az én jópofizásom, hülyéskedésem a haverommal már mindenki szerint olyan mértéket öltene, ami már féltékenységre ad okot és látnám, hogy ez a haverom párjának rosszul esik, én azért egy kicsit visszább fognám magam, még ha igazságtalannak is érezném. Nem az lenne az első, hogy ki ha én nem, hanem az, hogy a jó kapcsolat megmaradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!