Őszintén, komolyan! SOHA nem gondolsz másra úgy vagy nem kívánod meg, fantáziálsz valaki másról a feleséged/férjed/stb mellett?
Kérdező, ha rám gondolsz, (10:04, 14:19), én csak leírtam, hogy én nem szoktam, aztán azon akadtam ki, hogy ezért valaki lepontozott. Talán ezért sikerült a második válaszom kissé ingerültre... Nem értem miért fáj valakinek az, hogy én nem fantáziálok! És nem azért, mert megtiltom magamnak, mert az olyan szörnyű dolog, hanem mert nincs ilyen funkcióm. Ha szerelmes vagyok, egyszerűen nem érdekel más, ha erőltetném sem érdekelne. De miért is erőltetném?!
A kérdés az volt, hogy más szokott-e. Az, hogy te szoktál-e, vagy sem, az nem az én dolgom, azért, mert én szoktam, nem mondom azt, hogy te rossz vagy, vagy bármi. Csak én nem tudom még csak beleképzelni sem magam a helyedbe :)
Fantáziálni nagyon ritkán szoktam, megkívánni igen (ha látok egy megkapó férfit), de nem sokáig tart, max. amíg szem előtt van az illető. Flört gondolata nem merült fel bennem.
Szerintem ettől nem vagy rossz ember. Akkor lennél az, ha nem bírnál elszakadni ezektől az ábrándoktól a párod mellett, és állandóan más járna a fejedben. A tettek is ugye ide tartoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!