Őszintén, komolyan! SOHA nem gondolsz másra úgy vagy nem kívánod meg, fantáziálsz valaki másról a feleséged/férjed/stb mellett?
Persze szoktam almodozni.nemreg azt almodtam hogy lefekudtem a parom haverjaval,es meg jo is volt:)
Szerintem nincs ezzel semmi baj.
Látom valaki(k)nek nem tetszett, amit írtam.
Én kérek elnézést, hogy el sem tudom képzelni, hogyan lehet más férfiról fantáziálni, miközben szerelmes vagyok a páromba. Ha őt szeretem, nem képzelem el magam valaki mással. Ha meg elképzelem magam mással, akkor nem szeretem. Lehet, hogy ez másnál nem így működik, lehet hogy másnak bejön az, hogy másra izgul, miközben azt állítja, hogy szerelmes, de nem, nálam ez ki van csukva.
Mondjuk számomra az is meglepő, hogy a válaszolók nagy része nem éri be a saját szerelmével, bizonyos szempontból (fantázia) szükségük van egy másik férfira/nőre.
10:04 voltam
Egyik hozzászólással kapcsolatban nem állom meg, hogy meg ne jegyezzem: bírom azokat, akik teljesen biztosra kijelentik, hogy mindenki egyforma: minden nő fantáziál más pasiról, minden pasi naponta háromszor maszturbál, minden nőnek csak a pénz és a külső számít, minden férfi megcsalja a párját, stb.... Komolyan irigylem azokat a fórumtársainkat, akik a világon minden ember magánéletével és titkaival ennyire naprakészen tisztában vannak. :)
Mindenesetre nem vagy rossz ember. Az élet néha kicsit szürke tud lenni, meg dolgozik az emberben a kíváncsiság, nem csodálom, ha előfordul ilyesmi.
Én is szoktam fantáziálgatni, de én csak a férjemmel kapcsolatban. Viszont ő az első, akivel így vagyok, előtte, mikor volt valakim, néha-néha én is elkalandoztam mellőlük gondolatban.
A régebbi párkapcsolataimban rendszeresen fantáziáltam más pasikról. Akár híres emberekről, akár hétköznapi srácokról. Voltak komolyabb flörtök is ebből, majdnem megcsalás is, mert kevés volt a fantáziálás, többet akartam. (De akkor inkább kiléptem a meglévő kapcsolatból.)
De mióta a férjemet megismertem, azóta ez megszűnt. Nem mondom, hogy néha nem tetszik meg egy pasi mondjuk az utcán, de nem képzelem el, hogy milyen lehet vele a szex. Csupán megállapítom, hogy jó pasi, és kész.
Ez még nekem is meglepő, hiszen nem voltam ilyen. De ezek szerint tényleg megtaláltam a tökéletes társat! :)
14:19
Nem jöttél még rá, hogy ezen a fórumon ez így megy? Ha azt írod, hogy elégedett vagy az életeddel, boldog vagy a pároddal és más férfi nem érdekel, már el is intézted, hogy megszóljanak. Ha "menő" akarsz itt lenni, ilyeneket kell írnod: meguntuk egymást a párommal most kivel szexeljek, szeretem a férjem, de tetszik a munkatársam is, tusolórózsával masztizok minden reggel, fogmosás után. XDDDDD
17:12
Igazad van, mindig beleesek ebbe a csapdába :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!