Azt hogyan intéztethetném el, hogy ha én azt szeretném, ha a párom szülinapját egy étteremben ünnepeljük este, akkor "desszertként" kihozzák a szülinapi tortáját, énekelve a happy byrtsday-t?
Kedves utolsó!
Ez nagyon jól néz ki, csak egy a bibi, h mi nem pestiek vagyunkl...
A Trófeában alapból kihoznak egy kicsi tortát, -benne van az árban- ha megmondod, hogy szülinapi vacsi.
És elcincogják a happy birthday-t, nálunk még a pincér is énekelt.
Egyébként más normális helyeken is, ha a vendégek látják hogy jön a torta, tapsolni kezdenek meg énekelni...
off:
nem értem mér énekli mindenki idegen nyelven a szülinapi köszöntőt ha már van magyarul is.
mér kell angolul?az ilyenek nagyon fel tudnak idegesíteni.melyik amerikai vagy nagy brittaniai énekli magyarul ezt a dal??
mért nem éneklitek oroszul, vagy spanyolul?
amerikanizálódik ez a világ , majd a himnuszunkat is énekeljunk angolul..
a hugomnak(15) ugy volt,hogy asztaltfoglaltak,megbeszélték hogy Anyuék viszik a tortát,és ami még nekik is meglepi volt,hogy amikor kihozták akkor cdn berakták a Happy......!
A legtöbb étterem szerintem rugalmas ilyen téren.
Ismered ezt?
Ez is nagyon szép, elég hosszú és szaavaseneljátsszák!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!