Szerelmemnek szeretnék szívmedálba gravíroztatni. Hol lehetne? Neten?
Én is voltam ilyen közös medál dologban 18 éves korom tájékán...DE tudtam, hogy a páromnak ne vegyek olyasmit...szóval vettem egy ying-yang os medállt, azt törtük ketté. Így a párom bőrszíjon egy fél ying-et hord, nagyon szereti. Szerintem olyan sznob a szív, ha lány, ha fiú...van már többféle ilyen jelképes medáll, nap-hold, ying-yang és száz más...
Mondjuk most már értem, hogy Te vagy a fiú, így még elmegy. Amúgy személyesen kell elvinned az ékszert
21-L
Nekem volt egy hasonló sztorim, csak gyűrűvel. Megvettem az ékszerboltba és mindjárt ott is hagytam, hogy gravírozzák bele "Szeretlek", 1 hét és kész volt az nekem kb 5000-ben volt benne.
20N
Lánynak jó ötlet, te ismered, te tudod hogy felvenné-e stb.
Hát elég neccesek az árak. Én a páromnak csináltattam karkötőt (előtte megvettem, megkapta) és utána gravíroztattam, azt már rábíztam mit szeretne rá. 3betű (keresztneve & keresztnevem) volt 900Ft és 3hét. Amúgy ha nem ékszerüzletben csináltatod akkor 500ft/betű árban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!