Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmemnek szeretnék szívmed...

Szerelmemnek szeretnék szívmedálba gravíroztatni. Hol lehetne? Neten?

Figyelt kérdés
Kedvesemnek szeretnék egy szív medálba gravíroztatni azt hogy "you are loved", másik oldalára pedig az időpontot mikor összejöttünk. Neten nem lehetne? Mert a közelben nincs semmi olyan bolt.
2011. jún. 8. 16:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na így már más. Lánynak ez egy tökéletes ajándék. Személy szerint nekem nem tetszenek a nagy nyakláncok, a you are loved felirat pedig csak egy nagy medálban fér el. De ez már személyfüggő. Amúgy nehogy azt hidd, hogy csak kevés helyen gravíroznak. Meg kell kérdezni, mert nem mindenhol írják ki. Ékszerboltban, órásnál, plázában is lehet. Én egy kis faluban lakok, de még ott is gravíroznak.
2011. jún. 9. 14:51
 12/18 A kérdező kommentje:
nagyon drága??:| és előtte szerezzem be a medált amibe gravíroz?vagy?
2011. jún. 9. 19:54
 13/18 anonim ***** válasza:
A gravírozás nem vészes. Mondjuk én csak csak négy betűt kértem. De az 600 volt. A medált szerezd be, mert egyáltalán nem biztos, hogy pont ott lesz. Sőt...
2011. jún. 9. 21:00
 14/18 A kérdező kommentje:
Áhhh.értem.oksi.
2011. jún. 9. 21:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Én is voltam ilyen közös medál dologban 18 éves korom tájékán...DE tudtam, hogy a páromnak ne vegyek olyasmit...szóval vettem egy ying-yang os medállt, azt törtük ketté. Így a párom bőrszíjon egy fél ying-et hord, nagyon szereti. Szerintem olyan sznob a szív, ha lány, ha fiú...van már többféle ilyen jelképes medáll, nap-hold, ying-yang és száz más...

Mondjuk most már értem, hogy Te vagy a fiú, így még elmegy. Amúgy személyesen kell elvinned az ékszert

21-L

2011. jún. 11. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy hasonló sztorim, csak gyűrűvel. Megvettem az ékszerboltba és mindjárt ott is hagytam, hogy gravírozzák bele "Szeretlek", 1 hét és kész volt az nekem kb 5000-ben volt benne.

20N

2011. jún. 11. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Én a nyelvi részébe szólnék bele. Ha már angolul akarod, hangozzon is annak. Az angolok inkább úgy mondanák, hogy 'you are beloved'.
2011. jún. 11. 22:54
 18/18 anonim ***** válasza:

Lánynak jó ötlet, te ismered, te tudod hogy felvenné-e stb.

Hát elég neccesek az árak. Én a páromnak csináltattam karkötőt (előtte megvettem, megkapta) és utána gravíroztattam, azt már rábíztam mit szeretne rá. 3betű (keresztneve & keresztnevem) volt 900Ft és 3hét. Amúgy ha nem ékszerüzletben csináltatod akkor 500ft/betű árban van.

2011. jún. 11. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!