Járnátok olyan emberrel aki kivétel nélkül mindenki szerint csúnya, de nektek bejön?
Az elején én is irtóztam tőle. Nem a külseje miatt(bár az sem tetszett)hanem egyszerűen annyira nem volt szimpatikus, hogy az hihetetlen. De megismertem, és lassan egy év után minden megtetszett benne. A külseje, stílusa, hozzáállása az élethez, minden. És persze nagyon szimpatikus lett. Az elején lekoptattam szegényt, mert akkor még nem tetszett. De azóta is beszélünk és mostanában nagyon sokat gondolok rá. Látom rajta, hogy érdeklem még, tudom is mert mondta, de a haverjaitól tart, mert ők nagyon ellenem vannak, mivel lekoptattam őt. Azt hiszik hülyét csinálnék belőle.
Igazából nem akartam ennyit írni, ez csak úgy kijött. :) Így két kérdésem lenne. Az első, hogy hogy kéne rávezetnem, hogy már nem úgy állok hozzá mint régen? (Egyébként biztos vagyok benne, hogy ezt tudja is, csak fél, hogy megint lekoptatom és tart a haverjaitól akik tényleg nagyon ellenem vannak). A másik pedig, hogy ha netán összejönne minden, bevállalnátok ezt a kapcsolatot úgy, hogy tényleg mindenki csúnyának tartja? Megkérek mindenkit, hogy őszintén válaszoljon. Tudom, hogy csak az számít én mit gondolok, de szerintem nagyon sokan hagynak ki kapcsolatokat azért, mert más nem úgy gondolja. Köszi a válaszokat! 22/L

tizenévesen még nekem is mérvadó volt, h jajjj, mit szólnak a barátok, ismerősök.
mostanra pont lexarom, h kinek tetszik a párom. nekem bejön, normális gondolkodású, helyén van a szíve :D
először jöjj össze a sráccal, aztán ha a barátai látják, h szeret téged, akkor idővel ők is enyhülnek. egyébként nem muszáj velük mozognod, gondolom neked is van baráti köröd.

Az én pasimra is mindenki azt mondta hogy ilyen meg olyan-nem illik hozzám stb-de én ezt soha nem vettem figyelembe. Lehet hogy nem Mr.Tökéletes -de NEKEM AZ!
És rengeteg olyan jó tulajdonsággal rendelkezik amit mástól eddig nem kaptam meg!
Soha ne számitson a kűlső ha az érzéseid rendben vannak, ne érdekeljen mit gondolnak majd mások.
Nyugodtan járjatok, majd a haverjai is megszoknak téged, ne aggódj!Ha látják majd hogy boldogok vagytok egy rossz szavuk sem lesz!
Egy próbát megér, nem?
23L

"Van aki gyönyörű. Van akin észre kell venni. És van aki attól szép, hogy hasonlít egy csúfra,akit szeretek..."
(Fodor Ákos)
Igen, simán járnék!
Ha vannak barátai, akkor annyira emberevő sem lehet - és ők is megbékélnek veled, ha látják, hogy komolyan belehabarodtál ;) Azért megértheted te is, hogy féltik a barátjukat a csalódástól...

Szia!
Szerintem a külső nem minden... Ha szereted, elfogadod a külsejével együtt, akkor ne foglalkozz senkivel. Amúgy sincs senkinek semmi köze hozzá. Ha úgy érzed, belészerettél, akkor hajrá :) Mondd meg neki:)
Amúgy amikor megismerkedtem a párommal, egyáltalán nem gondoltam semmire, külsőre teljesen mást képzeltem el. (Pl.: barna hajú, barna vagy zöld szemű, magas, kisportolt illetőt... Ő meg szőke, kék szemű, macisabb és ugyanakkora mint én) De tartom magamat ahhoz, mint amit írtam, hogy a külső nem minden... S imádom. Nálam is volt,hogy mondták hogy nem egészen hozzám illő... De sz.rok rá, mert ő az én álompasim:)

Bár párom nem mindenki szerint csúnya, de nem egy nagy nőideál, és én járok vele, teszek a többiekre, pukkadjon meg, akinek ez piszkálja a csőrét. Én boldog vagyok vele (fordítva is persze) és pont. (volt olyan "barátnőm", aki elég csúnyán fejtette ki, hogy nem kell féltékenynek lennem, mert senki nem venné el tőlem... akkor eléggé fájt, de ennek már 5 éve, és ha összefutok a csajjal, tök irigy, hogy nekünk ilyen régóta működik a kapcsolat :) )
Egyszerűen beszélj vele, én ezt tanácsolom, sok férfi az egyenes beszédből ért a leginkább.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!