Kitehet a házból? Örököltünk egy házat apu halála után 1/4rész enyém 1/4rész bátyámé 1/2 anyámé és haszonélvezet is van rajta. Milyen és mennyi jogom van?
3. vagyok.
A tulajdonossal szemben valóban megilleti a védelem a haszonélvezőt, de a tulajdonos élhet a birtoklás, a használat és hasznok szedésének jogával, amennyiben a haszonélvező haszonélvezeti jogával nem él.Láthatóan nem él.
De egyébként ha jól értem, annyira kevés isőről beszélünk, amíg te ott leszel, hogy szerintem ügyvédig se kell jutnod, meg ő sem fog lépni semmit.Most komolyan hogy akar kitenni, mert ha törvényes úton, akkor előtte neki kell egy végrehajtható határozat, amit akár évekig is elhúzható perrel szerez meg.Másik megoldás, hogy odaküld két verőlegényt és kiraknak???Zárat cserél a lánya ellen?pár hétről, max egy hónapról van szó, szerintem simán mondd meg neki, el fogja érni, amit akar, mert el fogsz menni onnan, de most max a híd alá tudnál, tehát várja ki szépen, hiszen mi az amit egy hónap alatt most hasznosítani tudna a házból, amit eddig nem tett meg?Sok sikert, kitartást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!